Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 25.10.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 25.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25.10.

SERIJE / EMISIJE

Vera, HTV 2 u 21 sat
Viša inspektorica Vera Stanhope dolazi na mjesto strašne prometne nesreće. Oštroumna kao uvijek Vera brzo shvati da nesreća nije bila slučajna i da je drugi vozač pokušao ubiti žrtvu Faye Wakeland. Kad ona ubrzo umre u bolnici, Vera posumnja da je Fayeino ubojstvo povezano s nedavnim samoubojstvom muškarca.

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 21:25 sati
Karlo je sve više u problemu zbog vjenčanja koje nikako da počne. Svjesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla – mora se prestati rizično ponašati. Igor dospijeva u vilu Krpan. Infiltrira se među goste na vjenčanju, ispipavajući situaciju. U njemu sve više raste bijes pred prizorom Lolinog vjenčanja.

Nedužan, HTV 2 u 22:30 sati
Dana 12. listopada 2013. godine, nakon što se konačno pokazalo da se do ključnog forenzičnog dokaza došlo upitnim znanstvenim metodama, predsjednik suda u Portsmouthu zaključio je da je presuda Davidu Johnu Collinsu za ubojstvo njegove supruge u studenom 2008. utemeljena na nevjerodostojnim dokazima. Nekoliko minuta nakon izricanja presude pokrenuto je novo suđenje. Davida puštaju iz pritvora i odvode iz zgrade suda...

FILMOVI

Neograničena moć, HTV 1 u 20:05 sati
Luther Whitney (Clint Eastwood) na glasu je kao jedan od najboljih "djelatnika" u svojoj provalničkoj profesiji. No godine iskustva nisu pripremile ovog efikasnog lopova za šokantan prizor koji će zateći u spavaćoj sobi jedne luksuzne kuće – i kompleksnu zavjeru u koju je umiješan i predsjednik Sjedinjenih Država!

Luđaci na motorima, Nova TV u 22:25 sati
Dax Shepard je policajac Jon Baker, a Michael Pena policajac Frank Poncherello, poznat kao i “Ponch”. Ova dva srednjovječna policajca su se upravo prijavila da patroliraju Los Angelesom i to iz posve različitih razloga - Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava spasiti svoj brak, a Ponch samouvjereni agent na tajnom zadatku.

Beskrajna ljubav, RTL u 23:05 sati
Remake istoimenog filma snimljenog prema romanu Scotta Spencera donosi nam priču o romansi između 18-godišnjeg mladića iz prosječne obitelji i vršnjakinje, kćeri bogataša, čija strast rezultira ljubavnom aferom kojoj se njezini roditelji žestoko protive.

Zaraza, HTV 1 u 23:40 sati
Ubrzo nakon što se vrati s poslovnog puta u Hong Kongu, Beth Emhoff (Gwyneth Paltrow) umire od nepoznatog virusa. Njezin sin umire istoga dana. Smrtonosni virus počne se širiti velikom brzinom. Medicinsko osoblje diljem svijeta natječe se u pronalasku lijeka, čime bi se smanjila panika koja se širi brže od samog virusa. Istovremeno, obični ljudi pokušavaju opstati u društvu koje se raspada od straha i panike.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala