Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bilo jednom... u Hollywoodu ponovno stiže u kina s 4 nove scene!
Hit film Quentina Tarantina imat će ukupno 10 minuta novog materijala koji uključuje četiri potpuno nove scene

"Bilo jednom... u Hollywoodu" ponovno stiže u kina s 4 nove scene!

Foto: YouTube

Najnoviji film Quentina Tarantina vraća se u kina s dodatnim materijom!

U Sonyju su odlučili da će novo izdanje filma Bilo jednom... u Hollywoodu sadržavati čak 10 minuta novog materijala, među kojem su i četiri nove scene. Film je svojim trajanjem od 2 sata i 41 minute već bio prilično dugačak (iako Tarantinovim fanovima i dalje prekratak) za kino standarde, ali ipak se dulja verzija od danas može naći u tisuću kina u Sjevernoj Americi. Za sad nažalost nema govora hoće li se ova verzija naći i izvan Amerike ili ćemo morati čekati DVD izdanje.

"Publika je pokazala ogromnu podršku za ovaj film tako da smo jako sretni što možemo pružiti još jednu priliku za pogledati ga, ovaj put onako kako je to i trebalo biti: s još više scena i zvukova iz 1960-ih koje je složio sam Quentin Tarantino", objasnio je odluku Sonyjev predsjednik za domaću distribuciju Adrian Smith.

Vijest o novoj verziji je došla nakon što je Tarantino rekao kako neće skratiti svoj film kako bi udovoljio kineskim cenzorima tako da je Bilo jednom... u Hollywoodu na tamošnjem tržištu na čekanju iako je danas trebao imati svoju premijeru. Kinezima se navodno nije svidio način kako je u filmu prikazan Bruce Lee. No, sudeći prema trenutnoj zaradi film može izdržati i bez kineskog tržišta jer je zaradio 367 milijuna dolara diljem svijeta (budžet 90 milijuna) čime je postao drugi najuspješniji Tarantinov film po zaradi: na prvom je mjestu i dalje uvjerljivo Odbjegli Django (425 milijuna).

Očekuje se da će Tarantinov Bilo jednom... u Hollywoodu biti ozbiljni kandidat za nagradu Oscar. U filmu su glavne uloge ostvarili Leonardo DiCaprio i Brad Pitt kao ostarjeli glumac Rick Dalton i njegov dubler Cliff Booth koji nastoje naći svoje mjesto u Hollywoodu. U to vrijeme u susjedstvo se doseli Sharon Tate (Margot Robbie), glumica udana za redatelja Romana Polanskog. Film odaje počast zlatnom dobu showbiza, a radnja je smještena u 1960-e i jedan dio priče se bavi ubojstvima zloglasne Manson obitelji.

Bilo jednom... u Hollywoodu u hrvatskim kinima igra od 15. kolovoza i još ga uvijek stignete pogledati, doduše u originalnoj verziji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala