Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Simona izgubila u životinjskom kvizu i ispala iz Farme
Sraz starleta očekivano se pretvorio u minutu šutnje, ali je Simona manje znala

Video: Simona izgubila u životinjskom kvizu i ispala iz "Farme"

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Nova TV

Kad Sonja Kovač i Simona Gotovac sudjeluju u kvizu znanja, šutnja je zagarantirana. Kad se kviz bavi životinjama (a tu su kategoriju same odabrale), sudionice dvoboja "Farme" poprimaju izgled strip junaka - samo im fale upitnici nad glavama. U moru neznanja Simona je ipak više šutjela, pa je napustila seosko imanje i završila svoju seosku pustolovinu.

Neki, poput tjednika Extra, kažu kako je priča namještena (iako se rasplet "situacije Gotovac" kronološki razlikuje od njihovih informacija), ali posve je jasno da je seoski reality show odlaskom Simone izgubio na šarmu i humoru, a time i gledanosti. Drugi kandidati, barem u emisijama, uz Simonu i nisu previše dolazili do izražaja, pa će biti zanimljivo vidjeti tko će se istaknuti sad kad je otišla jedina osoba na svijetu koja koristi izraze poput "svrbjet će te lulica".

"Nisam mogla više", vikala je Simona dok je grlila razdraganog Antu, koji joj je po razrađenom scenariju šaptao koliko mu je nedostajala. "Jako sam uzbuđena i sretna", otkrila je starleta i svojom elokvencijom izazvala pljesak, a pojačala ga je pravom majčinskom izjavom: "Moja Gabrijelica je htjela majku za rođendan i imat će je!". Njezinoj medijski preeksponiranoj kćeri danas je, naime, rođendan. Govoreći o dvoboju u kojem je neslavno izgubila, Simona je priznala kako "ni ona ni Sonja nisu učile, već samo tračale".

Simona Gotovac - Best off


Držeći Simonu za ruku, Ante je priznao kako je shvatio da je njegova supruga jača od njega. Ona je, pak, odbila govoriti o njegovoj bračnoj nevjeri, temi koju je sama započela na seoskom imanju: "Treba živjeti u sadašnjosti, a budućnosti dopustiti da dođe sama!".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala