Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jon Favreau odgovorio na kritike Martina Scorsesea i Francisa Forda Coppole
Poznati filmaši su iznijeli svoja mišljenja o Marvel filmovima koja se nisu svidjela filmskim kolegama i fanovima

Jon Favreau odgovorio na kritike Martina Scorsesea i Francisa Forda Coppole

Foto: YouTube

Jon Favreau, glumac, redatelj i jedna od važnijih osoba u Marvel Cinematic Universeu, rekao je što misli o kritikama koje su izrekli Martin Scorsese i Francis Ford Coppola na račun Marvel filmova.

U intervjuu za CNBC iskreno je rekao: "Njih dvojica su moji heroji i mislim da imaju pravo reći svoje mišljenje. Ja ne bih radio to što radim da oni nisu omogućili put. Oni su izvor inspiracije, vratite se skroz do Swingera u kojima sam se referirao na Martyja i s kojim sam radio. Što se mene tiče oni mogu reći što god im je na pameti."

Scorsese je izjavio da Marvel filmovi uopće nisu filmovi u pravom smislu što je naišlo na veliku kritiku obožavatelja MCU-a i poznatih iz svijeta filma, no Oskarovac se nije pokolebao i dao dodatno kritiku kinima koje je nazvao "zabavnim parkovima". U njegovu obranu stao je Coppola koji je bio još oštriji i rekao da prezire te filmove jer od se od filmova očekuje da nešto dobijemo od njih, znanje, inspiraciju, što Marvel filmovi ne daju.

Favreau je režirao i glumio u prvom filmu koji je Marvel producirao 2008. godine, Iron Manu, i otad se neprestano pojavljuje u MCU, bilo kao redatelj ili u filmovima. Radio je kao izvršni producent na svim filmovima o Osvetnicima i još je glumio u Sony-Disney suradnji Spider-Man: Povratak kući i Spider-Man: Daleko od kuće.

Jon Favreau trenutno radi na vestern seriji smještenoj u Star Wars svijet The Mandalorian u kojoj glavne uloge imaju Taika Waititi, Giancarlo Esposito i Pedro Pascal. Serija će se naći na streaming servisu Disney+ od 12. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala