Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže televizijska serija Grease: Rydell High
HBO Max u pripremi ima televizijsku seriju temeljenu na kultnom filmu "Briljantin"

Stiže televizijska serija "Grease: Rydell High"

Nova verzija Briljantina uskoro nam dolazi od produkcijske kuće HBO Max. Nadolazeći WarnerMedia streaming servis dao je zeleno svjetlo za Grease: Rydell High, glazbenu seriju nadahnutu originalnim filmom iz 1978. godine.

Smještena u i oko svijeta srednje škole Rydell High, serija donosi novu verziju globalnog hit filma s poznatim, ali i nekim novim likovima.

HBO Max opis otkriva: "Još uvijek su 1950.-te, svijet u kojem još sviraju veliki glazbeni hitovi tog perioda, kombinirani s novim originalnim pjesmama. Stiže nam pritisak srednje škole, užasi puberteta i luda vožnja koju donosi život u srednjoj Americi, zajedno s modernim senzibilitetom koji će donijeti svim ljubiteljima glazbe danas."

Film u kojem su glavne uloge imali John Travolta i Olivia Newton-John bio je jedan od najunosnijih glazbenih filmova svih vremena prije Disneyjevih rebootova Ljepotice i zvijeri, Aladina i Kralja lavova. Samo u SAD-u se soundtrack prodao u preko 8 milijuna primjeraka.

"Briljantin je kultni fenomen pop kulture koji radi za sve generacije i oduševljena sam što su naši prijatelji iz Paramounta jednako bili uzbuđeni idejom da se stvori serija i proširi priča.", rekla je šefica originalnog sadržaja HBO Max Sarah Aubrey. "To je srednja škola i život u malom američkom gradu ispričana u maniri velikog rock'n'roll mjuzikla. To je Briljantin 2.0, ali s istim duhom, energijom i uzbuđenjem koje se odmah stvori kada čujete neke od kultnih pjesama iz filma."

Za sada još nije poznato tko će seriju napisati, režirati i producirati, niti koga možemo očekivati u glavnim ulogama, ali cijeli je projekt tek u ranoj fazi razvoja pa se ostali detalji očekuju u skorije vrijeme.

Istovremeno je u pripremi i prequel film pod nazivom Summer Lovin', ali ni za njega još nisu poznati nikakvi detalji.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala