Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Taika Waititi najavio potencijalnu radnju za Thor 4
Novi nastavak "Thor: Love and Thunder" u svoju bi radnju mogao uklopiti rak dojke s kojim se bori Jane Foster (Natalie Portman)

Taika Waititi najavio potencijalnu radnju za "Thor 4"

Foto: YouTube

Marvelovi fanovi jedva čekaju ponovno vidjeti Natalie Portman u ulozi Jane Foster koja bi trebala postati ženski Thor u novom filmu, a mnogi se pitaju kako će uklopiti njezin povratak u franšizu te hoće li slijediti radnju iz stripa.

U stripovima je Jane dijagnosticiran rak dojke protiv kojeg je krenula u borbu, a paralelno s tim Thor je postao nedostojan Mjolnira te je izgubio svoju titulu asgardijskog superjunaka. Nepoznata žena tada uspije podignuti Mjolnir i nazove se Mighty Thor da bi u stripovima koje je napisao Jason Aaron bilo otkriveno kako su Jane i nova Thor jedna osoba. U trenutku kad Jane postane superjunakinja njezin rak više ne postoji, ali je razara dok je samo čovjek.

Redatelj filma Taika Waititi bio je na novinarskoj konferenciji za svoj novi film Jojo Rabbit kad je spomenuo da bi Janein rak mogao naći mjesto u filmu: "Mislim da je to vrlo snažan dio radnje. Jako je hrabro što se bori s rakom te što ujedno vodi ostale bitke. Osobno bih jako volio napraviti takvu priču. No, tek ćete vidjeti hoće li se to zaista naći na filmu jer neke stvari izbacimo tijekom snimanja", rekao je.

Radnja Marvelovih filmova ima inspiraciju u stripovima, no neki (važni) elementi su namjerno izostavljeni ili su izbačeni nakon snimanja. Chris Hemsworth reprizirat će svoju ulogu Thora, a Tessa Thompson Valkyrie. Taika Waititi osim režije potpisuje i scenarij. Njih troje uspješno su surađivali na prethodnom nastavku Thor: Ragnarok koji je bio veliki hit u filmovima gdje je zaradio oko 853 milijuna dolara i zasad je najisplativiji film u franšizi (na drugom mjestu je Thor: Svijet tame sa 644 milijuna, a na trećem Thor sa samo 449 milijuna dolara).

Thor 4 ima službeni naziv Thor: Love and Thunder i sa snimanjem navodno počinje početkom 2020., a u kinima ga očekujemo 5. studenog 2021. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala