Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 13.10.
Večeras vas uz utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. ponovno čekaju odlični filmovi starijeg i novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 13.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 13.10.

SERIJE / EMISIJE

Kvalifikacije Euro 2020.: Wales - Hrvatska, Nova TV u 20:10 sati 

Medici: Gospodari Firence, HTV 2 u 21:40 sati
U gradskom poglavarstvu Albizzi optužuje Cosima da želi autokratski upravljati gradom te započinje suđenje. U palači Medicijevih raspravljaju o tome što im je činiti. Lorenzo predlaže da uzvrate punom snagom. Cosimo iz zatvora moli groficu da pokuša podmititi članove gradskog poglavarstva kako bi glasali u njegovu korist. U međuvremenu, Pietro traži dokaze koji bi oslobodili njegovog oca optužbe za lihvarenje, ali se situacija dodatno pogoršava kada Albizzi naloži Cosimovim čuvarima da truju njegovu hranu.

FILMOVI

Prljavi igraju prljavo, Doma TV u 19:55 sati
Iako se čini da život bivšeg tajnog agenta, Joea Hallenbecka (Bruce Willis), ne može biti gori, preljub njegove supruge i prezir maloljetne kćerke dovedu ga na sam rub egzistencije. Kada Hallenbeck dobije novi, naočigled jednostavan zadatak zaštite striptizete Cory (Halle Berry), on niti ne sluti da će ga slučaj odvesti do najvećeg životnog iskušenja.

John Carter, RTL 2 u 20 sati
Film je temeljen na romanu Edgara Ricea Burroughsa čije su maštalačke avanture poslužile kao inspiracija mnogim filmašima kako u prošlosti tako i u sadašnjosti. Glavni junak priče je ratom iscrpljeni, bivši vojni kapetan John Carter (Taylor Kitsch) koji je neobjašnjivo trasportiran na Mars gdje protiv svoje volje postane upleten u sukob epskih proporcija između lokalnih stanovnika planeta koji uključuju Tarsa Tarkasa (Willem Dafoe) i zarobljenu princezu Dejah Thoris (Lynn Collins).

Najduže putovanje, RTL u 20:05 sati
Ekranizacija istoimenog bestseller romana Nicholasa Sparksa o izazovima, ali i nagradama bezuvjetne ljubavi. Najduže putovanje upoznaje nas s Lukeom, bivšim prvakom u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bavljenju ovim opasnim sportom, i Sophie, studenticom koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku. Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom i njegovim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima.

Vikend života, Doma TV u 21:50 sati
Film je ekranizacija romana Joyce Maynard u kojoj Kate Winslet glumi Adele, izgubljenu i usamljenu samohranu majku, dok Josh Brolin ima ulogu osuđenog ubojice, koji počinje živjeti s njom i njezinim sinom Henryjem. Radnja se odvija osamdesetih godina, tijekom jednog ljetnog vikenda koji će im promijeniti živote zauvijek.

Thor, Nova TV u 23 sata
U središtu priče je Thor, moćni ali arogantni ratnik s drugog svijeta čije nepromišljene akcije pokreću drevni rat. Za kaznu je prognan na Zemlju i prisiljen živjeti s ljudima. Ovdje uči što čini pravog heroja kad najopasniji negativac njegova svijeta šalje mračne sile Asgarda da napadnu Zemlju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala