Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 11.10.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove!

TV Preporuke dana – Petak 11.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11.10.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
Nakon Karlovih manipulacija, Marija napokon potpisuje ugovor o hipotekarnom kreditu. Julija je izuzetno zadovoljna i s direktorom banke dogovara isplatu novca u gotovini. Lola, uvjerena da je Roko njezin Mak, pokušava otići do Jelene, ali Saša joj omete planove. Lola kontaktira DNA laboratorij i odluči uzeti Rokov uzorak za DNA analizu. Govori Mariji da je sigurna kako je Roko zapravo njen sin.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21:50 sati
Mia i Thomas u noćnoj su ophodnji, nadziru moguće krijumčare alkohola. Sve je tiho i mirno dok Thomas ne ode po kavu. Pojavi se kamion, a Mia nema strpljenja čekati. Krene u akciju sama da ne propusti uhvatiti krijumčare na djelu. No sve pođe po zlu...

Neustrašiva, HTV 2 u 23:20 sati
Američko zrakoplovstvo je zatvorilo Emmu, a ona dolazi do otkrića koje joj je trebalo. Uz pomoć neočekivane osobe Emma je sve bliže istini.

FILMOVI

Transporter 2, RTL u 20 sati
Frank Martin (Jason Statham) je najbolji u svom poslu. Bivši komandos iz specijalnih postrojbi postaje plaćenik - "transporter" koji prevozi dobra, ljude ili što god drugo. Ukratko, on prevozi... Bez postavljanja pitanja. Redateljsku palicu u nastavku je preuzeo Louis Leterrier, umjetnički redatelj prvog dijela. Iako se za veoma mali broj filmskih nastavaka može reći da su po pitanju kvalitete premašili original, upravo to je slučaj s Transporterom.

Lincoln, HTV 1 u 20:05 sati
Višestruki Oskarovac, Steven Spielberg donosi nam priču o čovjeku koji je promijenio svijet i tijek povijesti, priču o velikom borcu za ljudska prava i predsjedniku Sjedinjenih Američkih država - Abrahamu Lincolnu. Dok se građanski rat razbuktava, američki predsjednik, kojeg utjelovljuje izvanredni Daniel Day-Lewis, bori se sa stalnim krvoprolićem na bojištu i sa velikim nesuglasicama unutar vlastitog kabineta vezanim uz njegovu namjeru da oslobodi sve robove. Njegova hrabrost, čvrsta moralna stajališta i odlučnost, njegovi odabiri i odluke promijenit će sudbinu generacija koje dolaze.

San Andreas, Nova TV u 21:15 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera, Nova TV u 23:30 sati
Crni biser je gusarski brod o kojemu govore mnoge karipske legende. Iako mnogi tvrde da je riječ o pukoj utvari nastaloj u mornarskim glavama omamljenim rumom, crna do zuba naoružana lađa zloglasnoga kapetana Barbosse (Geoffrey Rush) jedne noći napada palaču britanskoga guvernera Swanna (Jonathan Pryce) i otima njegovu jedinu kćer Elizabeth (Keira Knightley). Iako je djevojka obećana drugome, mladi kovač Will Turner (Orlando Bloom) odluči krenuti u potragu za fantomskim brodom i spasiti ljepoticu koju ljubi svim srcem. U pomoć mu priskače neobični kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp).

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala