Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Helena Bonham Carter preko vidovnjaka tražila savjet od princeze Margaret
Bonham Carter će utjeloviti pokojnu princezu u nadolazećoj, trećoj sezoni serije "The Crown"

Helena Bonham Carter preko vidovnjaka tražila savjet od princeze Margaret

Svaki glumac ima svoj način kako se priprema za određenu ulogu i već smo mnogo puta čuli o vrlo neobičnim metodama pripreme. Jared Leto je u duhu Jokera svoje kolege iz filma Odred otpisanih svakodnevno iznenađivao novim poklonima, među kojima su bili i rabljeni prezervativi, dok je recimo Nicolas Cage zahtijevao vrući jogurt po nožnim prstima kako bi se pripremio za scenu seksa u filmu Poljubac vampira.

No, čini se kako ih je Helena Bonham Carter nadmašila sve.

Glumica iz Fight Cluba i filmova o Harryju Potteru otkrila je kako se točno pripremala za ulogu princeze Margaret, za nadolazeću sezonu Netflixove serije The Crown. Bonham Carter savjet oko uloge tražila je upravo od princeze Margaret iako je ona preminula prije punih 17 godina.

Glumica je navodno konzultirala vidovnjaka kako bi kontaktirala pokojnu princezu i tražila od nje odobrenje da ju glumi. "Pitala sam ju slaže li se s tim da ju glumim i ona je rekla 'Bolja si od druge glumice koje su imali u planu.' Ne žele mi reći tko je to bio. Znam da su birali između mene i još nekog.", rekla je Bonham Carter.

Uz odobrenje, glumica je od princeze navodno dobila i naputke kako najbolje odigrati njenu ulogu i na što treba paziti: "Pušenje moraš pogoditi točno. Na poseban sam način pušila. Zapamti to - to je bitno - držač za cigarete je jednako bio oružje za izražavanje kao što je koristio za pušenje.", navodno je rekla pokojna princeza.

Je li Bonham Carter dobro primijenila princezine savjete saznat ćemo 17. studenog, kada se treća sezona serije The Crown očekuje na Netflixu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala