Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera nove serije U traganju za Alaskom
Serija temeljena na istoimenom nagrađivanom romanu Johna Greena stiže 19. listopada na HBO GO

Premijera nove serije "U traganju za Alaskom"

Iščekivana limitirana serija U traganju za Alaskom (Looking For Alaska) imat će premijeru na HBO GO-u 19. listopada kada će biti dostupne sve epizode, dok će premijera na HBO kanalu biti 1. studenoga u 20.00h.

Osmodijelna serija U traganju za Alaskom, temeljena na istoimenom bestseleru Johna Greena, prati tinejdžera Milesa „Bucu“ Haltera (Charlie Plummer) koji upisuje internat kako bi pokušao steći dublji pogled na život. Zaljubljuje se u Alasku Young (Kristine Froseth) i pronalazi grupu vjernih prijatelja. Ali nakon neočekivane tragedije Miles i njegovi bliski prijatelji pokušavaju shvatiti kroz što su prošli.

U seriji glume Kristine Froseth, Charlie Plummer, Denny Love, Jay Lee, Landry Bender, Sofia Vassilieva, Uriah Shelton, Jordan Connor, kao i Ron Cephas Jones (To smo mi) i Timothy Simons (Potpredsjednica).

U traganju za Alaskom je nagrađivani prvi roman Johna Greena, koji potpisuje i bestselere Nikad kraja kornjačama i Greška u našim zvijezdama. S milijunima prodanih primjeraka, roman koji je objavljen 2005. godine postao je New York Times i USA Today bestseler, kao i finalist u izboru za nagradu Los Angeles Book Prize, dok ga je magazin TIME uvrstio u 100 najboljih knjiga za mlade svih vremena. John Green je za roman U traganju za Alaskom dobio i nagradu „Michael L. Printz“ od Američkog knjižničarskog društva, a također je proglašen za jedan od omiljenih američkih romana u anketi koju je proveo PBS.

Josh Schwartz je adaptirao roman u seriju, koju donose Paramount Television i Fake Empire. Stephanie Savage i Josh Schwartz su izvršni producenti, uz Jessicu Tuchinsky, Marka Watersa, Johna Greena, Martyja Bowena i Isaaca Klausnera.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala