Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zavirite u najstariji zanat - iz ženske perspektive!
Pratite nove avanture u unosnom bordelu u seriji "Bludnice" na kanalu Epic Drama

Zavirite u najstariji zanat - iz ženske perspektive!

Život žena u 18. stoljeću nije bio lak… Što se događa s našim damama u trećoj i posljednjoj sezoni serije Bludnice?

Liv Tyler vraća se kao Lady Fitz, a treća sezona donosi nam još zvijezda: Alfie Allen, poznat po ulozi Theona Greyjoya u Igri prijestolja, utjelovit će Isaaca Pinchera, novog londonskog svodnika. Tvorci serije poznati su po predstavljanju novih talenata, a najnoviji dodatak seriji je Ash Hunter, koji igra Isaacova brata i vlasnika taverne, Hala Pinchera.

Margaret Wells prognana je u Ameriku, a Lydia Quigley vene u Bedlamu. Čini se da Charlotte i Lucy više neće morati sudjelovati u majčinim svađama. Charlotte sada vodi bordel Wellsovih, a Lucy je slavna i bogata kurtizana, no Charlotte otkriva da vođenje unosnog bordela donosi i prijatelje i neprijatelje. Usto, Lucy ulazi u posao s majkom i sinom, Elizabeth i Fredom. Način na koji prema Lydiji postupaju u Bedlamu doveo ju je do dna, ali nova zatvorenica popravlja joj raspoloženje.

U bratovoj odsutnosti Lady Fitz otkriva slobodu, no kad se ponovno nađe pod pritiskom, i sama se iznenadi kad se za pomoć obrati Nancy Birch, a Nancy, koja je inače samotnica, otkriva da prvi put u životu mora zatražiti pomoć. North je uspješan boksački trener i na turneji je sa svojim borcima. Harriet u svoj novi bordel pokušava namamiti odabrane klijente, igrajući na njihovu fascinaciju egzotičnim, no ubrzo otkriva da između egzotike i fetišizma skoro da i nema razlike. Budući da se Harriet suočava s nasilnom netrpeljivošću, ona i North ujedinjuju se u borbi protiv rasizma koji ugrožava živote crnih Londonaca.

Ne propustite nove avanture u unosnom bordelu u kojem ne nedostaje drame, od 9. listopada na kanalu Epic Drama.

Zavirite u najstariji zanat - iz ženske perspektive!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala