Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Bond dobio prvi poster
"No Time to Die" bit će peti film s Danielom Craigom u ulozi agenta 007, a stiže nam u travnju

Novi "Bond" dobio prvi poster

Foto: Facebook

Na proljeće sljedeće godine u kina nam stiže novi film o najpoznatijem tajnom agentu Jamesu Bondu, a preko vikenda je objavljen prvi službeni poster.

Najnoviji film naslovljen je No Time to Die, a u njemu glavnu ulogu ponavlja Daniel Craig koji će se peti put pojaviti kao MI6 agent James Bond. Iako je poster vrlo jednostavan moramo priznati da svejedno izgleda odlično.

U ovom filmu pratimo Bonda koji se nalazi u zasluženoj mirovini sve dok ga ne kontaktira prijatelj i CIA agent Felix Leiter (Jeffrey Wright) te zamoli za pomoć oko pronalaska nestalog znanstvenika. Potraga se pretvara u slučaj otmice i Bond se mora suočiti s opasnošću kakvu svijet nikad nije vidio.

Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear i Léa Seydoux ponavljaju svoje uloge iz prijašnjih filmova dok su među novim licima Rami Malek (glavni negativac), Ana de Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah i Billy Magnussen. Režiju novog nastavka potpisuje Cary Joji Fukunaga koji je napisao scenarij sa Scottom Z. Burnsom i Phoebe Waller-Bridge na temelju skice koju su napisali Neal Purvis i Robert Wade.

No Time To Die će biti prvi film u franšizi koji će međunarodno distribuirati Universal Pictures jer su Columbia Pictures izgubili prava na serijal nakon filma Spectre. Podsjetimo, novog Bonda je trebao režirati Danny Boyle koji je projekt napustio u kolovozu 2018. zbog kreativnih nesuglasica, ali novi redatelj nađen je samo mjesec dana kasnije.

No Time To Die u kinima očekujemo 3. travnja 2020. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala