Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 5.10.
Subotnja večer ponovno donosi velik izbor popularnih hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 5.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5.10.

SERIJE / EMISIJE

Neustrašiva, HTV 2 u 22:25 sati
Kevinu počinje ponovljeno suđenje, a na Heather vrše sve veći pritisak da vrati Kevina u zatvor i zaključi slučaj. Emma pronalazi nove dokaze, ali sile izvan njezine moći rade sve kako bi osujetile njezine napore da dokaže da je Kevin nevin.

FILMOVI

Sherlock Holmes: Igra sjena, Doma TV u 19:55 sati
Robert Downey Jr. i Jude Law ponovo ujedinjuju snage u novom nastavku. Pojavio se novi kriminalni genijalac, James Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni pandan, već svojom zloćom i potpunim neimanjem savjesti, stječe prednost pred detektivom. Holmes njegovu kobnu slagalicu zločina počinje otkrivati kod istrage ubojstva austrijskog princa.

Lav, HTV 1 u u 20:05 sati
Inspirativni film redatelja Gartha Davisa temeljen je na istinitoj priči i knjizi Sarooa Brierleya. Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Preživi mnogo toga dok ga ne posvoji par iz Australije. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji koristeći Google Earth.

Noćna potjera, Nova TV u u 21:45 sati
Pripadnik brooklynskog podzemlja i uspješni plaćeni ubojica Jimmy Colon (Liam Neeson) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga grijesi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vincent D’ Onofrio) pa se čini da Jimmy jedinu utjehu pronalazi na dnu čaše whiskeya. No kada njegov sin Mike (Joel Kinnaman) postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bossa Shawna Maguirea (Ed Harris), morat će se trgnuti i odlučiti pripada li još uvijek obitelji kriminalaca ili svojoj pravoj obitelji koju je davno napustio.

Nevolje u raju, RTL u 21:55 sati
Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da dobiju dijete, brak Jasona i Cynthije nalazi se na rubu katastrofe. Kako bi spasili ono što se spasiti da, njih dvoje odluče rezervirati mjesto u odmorištu za parove, a da bi uštedjeli troškove sa sobom zovu i nekoliko svojih prijatelja (također parova) pod krinkom da oni ne trebaju sudjelovati u grupnim terapijama. Ono što su svi zamislili kao pravi odmor u raju uskoro će se pretvoriti u niz smiješnih, ali i zabrinjavajućih situacija za sve...

Najtraženiji čovjek, HTV 1 u u 22:05 sati
Ekranizacija romana jednog od najboljih pisaca špijunskih krimića Johna le Carréa. Mladi Čečen i predani musliman dolazi u Hamburg i izaziva sumnjičavost u njemačkoj špijunskoj zajednici zbog moguće povezanosti s islamskim militantima. Njemačka odvjetnica za ljudska prava Annabel pokušava ga spasiti od deportiranja i pomoći mu da naslijedi novac koji mu je otac ostavio na tajnom računu koji kontrolira 60-godišnji britanski bankar Tommy Brue. Suparničke obavještajne službe Njemačke, V. Britanije i SAD-a imaju vlastite teorije o tome tko je on i tko su njegovi suradnici.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala