Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Opet zavrzlame oko serije Snowpiercer
Serija bi se na malim ekranima trebala naći pet godina nakon što se na njoj krenulo raditi

Opet zavrzlame oko serije "Snowpiercer"

Foto: YouTube

Dugo najavljivana serija Snowpiercer vratila se natrag na TNT.

Podsjetimo, od samog početka razvoj ove serije nailazio je na poteškoće. Prvo je TNT 2015. godine objavio da kreće raditi na TV adaptaciji serije prema istoimenom filmu Joon-hoa Bonga i francuskom stripu. Nakon početnih problema (projekt je napustio originalni showrunner i tvorac serije Josh Friedman, nakon njega i redatelj pilota Scott Derrickson), velikih promjena u samoj radnji, serija je promijenila mrežu pa je tako dospjela pod TBS (sestrinsku mrežu) koji joj je skoro odmah osigurao i drugu sezonu. Krajem srpnja TBS je na Comic-Conu konačno predstavio prvi trailer da bi jučer bilo objavljeno da se serija ipak vraća na TNT.

"Imali smo jedinstvenu priliku dodatno testirati i istražiti gdje bi serija mogla imati najveći uspjeh. Iako polako dodajemo drame na TBS ipak smo se nakon duljeg istraživanja i razmišljanja odlučili vratiti Snowpiercer na TNT", objasnio je predsjednik sadržaja za HBO Max i predsjednik TNT-a, TBS-a i truTV-a Kevin Reilly.

Radnja serije smještena je sedam godina nakon što je svijet postao smrznuta pustoš i fokusira se na preostalu civilizaciju koja je smještena u vlaku koji se neprestano kreće oko Zemlje. U seriji glume Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand i Jaylin Fletcher.

Serija Snowpiercer na TNT-u bi se trebala naći na proljeće 2020. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala