Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iznimno hvaljena krimi-serija Novak stiže na RTL2
Napetu prvu sezonu kriminalističke dramske serije "Novak" pratite svakog radnog dana u večernjem terminu

Iznimno hvaljena krimi-serija "Novak" stiže na RTL2

Jedna od ponajboljih policijskih serija iz 2018. godine, što potvrđuje i visoka ocjena 8,00 na IMDB-u, s izvrsnim Nathanom Fillionom u glavnoj ulozi novaka Johna Nolana, od 16. listopada stiže na RTL2.

John Nolan preživi pljačku banke i prvi put s četrdeset godina uvidi koliko je život prolazan te da je krajnje vrijeme da počne slijediti svoj san - treba postati policajac u Los Angelesu. Naravno, kao najstarijeg novaka, u početku ga svi doživljavaju kao muškarca s krizom srednjih godina. To se ponajprije odnosi na njegove nadređene koji smatraju da su mnogi životi, uključujući i njegov, u opasnosti ako ne može pratiti mlade policajce. Ipak, na Nolanovoj su strani životno iskustvo, sjajan smisao za humor, kao i odlučnost da dokaže da neće olako shvatiti drugu priliku za život...

Nadahnut istinitom pričom, izvršni producent serije Castle Alexi Hawley i dalje priču gradi oko glavnog junaka, što se u njegovu i Fillionovu slučaju pokazalo dobitnom kombinacijom. Naime, kritika za glumu Nathana Filliona u seriji Novak i dalje ima samo riječi hvale.

„Pristao sam na ovu ulogu i prije nego što sam pročitao scenarij upravo zbog ljudi s kojima sam već radio i kojima beskrajno vjerujem. Jako sam zadovoljan rezultatom zato što je Nolan potpuno drukčiji o Castlea i oko toga smo se najviše i trudili, nismo se željeli ponavljati ni u čemu. Tražili smo neki novi kut prikazivanja policijskog života, kao i muškarca u srednjim godinama. Nolan se nađe na nekoj životnoj prekretnici, upravo je potpisao papire za razvod, muči ga kriza srednjih godina i odluči pokazati da može još toliko toga napraviti i početi iznova u četrdesetima“, rekao je Fillion.

Napetu prvu sezonu kriminalističke dramske serije Novak, s čak 20 nastavaka, pratite od 7. listopada - od ponedjeljka do petka u 21.10 samo na RTL2!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala