Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Smrt na Nilu počeo s produkcijom
Produkcija nove adaptacije romana Agathe Christie je počela te je objavljena cjelokupna glumačka ekipa

Film "Smrt na Nilu" počeo s produkcijom

20th Century Fox je službeno objavio kako su započeli s produkcijom filma Smrt na Nilu, novoj adaptaciji romana velike Agathe Christie, nakon 2017. i filma Ubojstvo u Orient Expressu.

Kenneth Branagh vraća se u redateljsku fotelju te će reprizirati ulogu velikog detektiva Herculesa Poirota.

Službeni sinopsis filma već nam je poznat:

U Smrti na Nilu Poirotova egipatska avantura na glamuroznom riječnom parobrodu pretvori se u zastrašujuću potragu za ubojicom, nakon što je idilični medeni mjesec uništen ubojstvom. Zlokobna priča o opsesivnoj ljubavi i njenim ubojitim posljedicama odigrava se u epskom okruženju opasnosti i loših predosjećaja, s dovoljno šokantnih zaokreta de drži publiku uznemirenu u iščekivanju odgovora do samog, šokantnog kraja.

Branaghu i Tomu Batemanu se u glumačkoj ekipi još pridružuju Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders i Letitia Wright.

"Zločini iz strasti su opasno seksi", kaže Branagh. "Agatha Christie napisala je napetu priču punu emocionalnog kaosa i nasilnog zločina, a Michael Green je još jednom napisao scenarij koji tome odgovara. s cijenjenom grupom dugogodišnjih suradnika i genijalnom međunarodnom glumačkom ekipom, zaista je zadovoljstvo donijeti ovaj odvažni triler na velika filmska platna. Značajni novi zapleti i zadivljujući prizori očekuju nas u filmu."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala