Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jako glumačko pojačanje za seriju Space Force
John Malkovich i Ben Schwartz su dio novih imena u novoj komediji Stevea Carella

Jako glumačko pojačanje za seriju "Space Force"

John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers i Tawny Newsome pridružit će se Steveu Carellu u stalnim ulogama u seriji Space Force, Netflixovoj seriji smještenoj na radnom mjestu, koju su zajednički osmislili zvijezda serije The Office Carell i njen tvorac Greg Daniels.

Uz njih, u gostujućim će se ulogama naći Jimmy O. Yang i Alex Sparrow. Filmaš Paul King također je angažiran i to za režiju dvije epizode, uključujući i pilot epizodu, koja je upravo u produkciji.

Seriju su zajednički osmislili Carell i Daniels, a čini se kako im je za inspiraciju poslužila Space Force inicijativa predsjednika Donalda Trumpa. Serija je usmjerena na ljude koji su dobili zadatak stvoriti šesti vojni ogranak - svemirsku jedinicu. Carell je Mark R. Naird, general kojeg su iz Bijele kuće odabrali da vodi novi ogranak Vojnih snaga, a ciljem da "američka čizma stane na mjesec" do 2024. godine.

Malkovich će glumiti dr. Adriana Malloryja, glavnog savjetnika za znanost, genijalnog i arogantnog tipa koji se nada kako će spriječiti da svemir postane novo veliko bojno polje.

Schwartz će biti F. Tony Scarapiducci, egoističnog savjetnika za medije čiji se makijavelistički ciljevi samo ponekad podudaraju s onima koje ima Space Force ili Mark Naird (Carell).

Silvers je Erin Naird, popularna odlikašica u Washingtonu i Markova kćer, koja postane delinkventica nakon što se prebaci u udaljenu vojnu bazu.

Newsome će glumiti Angelu Ali, pilotkinju helikoptera, ambicioznu, natjecateljskog duha, s tajnim snovima koje skriva od svih.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala