Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za The Irishman predstavlja gangstere De Nira, Pescija i Pacina
Za film je korištena posebna tehnologija pomlađivanja glumaca, a na Netflix stiže krajem studenog

Novi trailer za "The Irishman" predstavlja gangstere De Nira, Pescija i Pacina

Foto: YouTube

Novi trailer za biografsku kriminalističku dramu The Irishman premijerno je prikazan tijekom emisije The Tonight Show with Jimmy Fallon i otkriva više o radnji te daje novu priliku da vidimo inovativnu VFX tehniku pomlađivanja po kojoj je film poznat.

U najnovijoj najavi tako vidimo Franka "The Irishmana" Sheerana (Robert De Niro) koji s Russellom Bufalinom (Joe Pesci) planira ubojstvo vođe laburista Jimmyja Hoffe (Al Pacino). Sheeran se uspjeva ubaciti u Hoffin krug bliskih ljudi, a sve se odvija u sjeni Kennedyjevog ubojstva.

Redatelj Martin Scorsese za film je okupio zaista izvanrednu glumačku postavu. Uz De Nira, Pescija i Pacina u The Irishmanu glume Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin i Stephen Graham. Film se snima prema knjizi Charlesa Brandta iz 2004. godine I Heard You Paint Houses tako da je za adaptaciju scenarija bio angažiran Steven Zaillian.

Podsjetimo, Netflix je pokupio film nakon što je studio Paramount odustao, a za njegovu produkciju trebalo je oko 200 milijuna dolara. Scorsese je film snimio i na filmu i digitalno nakon čega je korištena prethodno spomenuta tehnologija za pomlađivanje glumaca u flashback scenama.

The Irishman prvo će biti predstavljen u kinima u New Yorku i Los Angelesu 1. studenog, a od 8. studenog bit će dostupan u drugim gradovima u SAD-u i Velikoj Britaniji. 15. i 22. studenog film će biti prikazan na još nekim tržištima, ali ne zna se kojim. Netflix će ga na svom servisu premijerno objaviti 27. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala