Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 29.9.
Večeras vas opet čekaju odlični filmovi starijeg i novijeg datuma, a počinje i "Supertalent"

TV Preporuke dana – Nedjelja 29.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.9.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Show koji osvaja srca gledatelja, u sedmoj sezoni vraća se na Novu TV, a ove godine gledatelje očekuje mnoštvo atraktivnih točaka i talentiranih natjecatelja koji će se boriti za titulu sedmog hrvatskog Supertalenta.

Medici: Gospodari Firence, HTV 2 u 22:35 sati
Rat je Firenci donio kaos. Piero, Cosimov jedini sin, želi krenuti u borbu, no njegova ga žena Lucrezia pokušava spriječiti u toj namjeri. U međuvremenu, Marco Bello nastavlja istraživati Giovannijevo ubojstvo. Istraga ga vodi do ljekarnika koji možda zna nešto više o tome.

FILMOVI

Plan za bijeg, RTL u 20 sati
U režiji Mikaela Håfströma film je spojio dvije velike akcijske zvijezde Sylvestera Stallonea i Arnolda Schwarzeneggera. Opet zajedno nakon Plaćenika, bok uz bok, iskusni Stallone i Schwarzenegger znali su kako postepeno podizati napetost do konačnog raspleta te, iako najveći, nisu i jedini razlog gledanju ovog filma novijeg datuma. Vincent D'Onofrio, Sam Neill, Amy Ryan, svi od reda briljantni glumci dali su svoj doprinos filmu, koji je, ako volite akciju i triler, savršen izbor za vas.

Čovjek bez lica, RTL 2 u 20 sati
Da bi ga ulovio, mora postati on. Sean Archer (John Travolta) je FBI agent opsjednut hvatanjem Castora Troya (Nicolas Cage), kriminalnog genija koji mu je prije nekoliko godina ubio sina. Nada da se mukama i neizvjesnosti bliži kraj kad Troy bude ranjen i uhvaćen za vrijeme jednog obračuna. No genijalac je postavio biološku bombu koja može uništi cijeli Los Angeles i ne želi otkriti gdje. Bomba će biti detonirana satom, a jedina osoba koja, osim Troya, zna lokaciju je njegov brat Pollux (Alessando Nivola) pa FBI znanstvenici osmisle plan...

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Doma TV u 22 sata
Godina je 1957. i prošlo je puno vremena od posljednje avanture profesora Jonesa (Harrison Ford). On svoje stare dane provodi vodeći tihi i miran život profesora na koledžu, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se Indiana nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći. Na putu mu stoji Sovjetski Savez i prelijepa ali okrutna Irina Spalko (Cate Blanchett).

Mamurluk 2, Nova TV u 22:50 sati
Što se dogodilo u Vegasu može ostati u Vegasu, ali ono što će se događati u Bangkoku ne možete čak ni zamisliti. U nastavku rekordne hit komedije Mamurluk, Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala