Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 27.9.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove!

TV Preporuke dana – Petak 27.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.9.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:20 sati
Nada useljava u Lolinu kuću. Julija uznemiri Mariju razgovorom o imanju, kojeg smatra Karlovim, a zatim zamalo ulovi Lolu kako na internetu istražuje Anu Tomić. Na Lolinu sreću, Julija ju nije razotkrila, već želi razgovarati. Pokuša manipulirati Lolom, uvjeravajući ju da je Marija kriva za raspad obitelji i Sašin odlazak.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21:10 sati
Napokon je došlo vrijeme za održavanje dječjeg jedriličarskog kampa na Knarrholmenu i vlada veselo raspoloženje! No ne raduju se svi. Benjamin se osjeća usamljenim i drugi dječaci pretvaraju ga u žrtvenog jarca, a voditelji kampa ništa ne primjećuju. Zlostavljanje je svakim danom sve gore, a iz prikrajka vreba netko tko prati svaki korak te djece.

Luther, HTV 2 u 22:40 sati
Idris Elba vraća se kao John Luther u Zlatnim globusom nagrađivanoj seriji o gotovo genijalnom detektivu koji vodi svoj vlastiti rat sa zločinom. U trećoj sezoni poremećeni fetišist vreba mlade žene u glavnom gradu. Ubojica je već jedanput napao i Luther je uvjeren da će ubijati sve dok ga ne uhvate. No s obzirom na to da je najbolji detektiv u Londonu dobio naredbu da istražuje drugi slučaj - ubojstvo mučitelja s interneta - izgledi da bude uhvaćen prije nego što opet napadne sve su manji.

FILMOVI

Brzi i žestoki, RTL u 20 sati
Kada sunce zađe, na ulicama se počinje događati drugačiji svijet! Brzi i žestoki iznjedrili su sedam popularnih filmskih nastavaka i jedan spin off Hobbs i Shaw koji smo ove godine gledali u kinima. No prvi film će ostati zapamćen kao onaj koji je pokrenuo lavinu o nabrijanim oktanskim ljubimcima i životu na ulici, na kojoj najbrži i najžešći pobjeđuju  i, ako baš hoćete, osvajaju najljepšu djevojku.

Gospodin Brooks, HTV 1 u 21:35 sati
Kevin Costner je Earl Brooks, uspješni poslovni čovjek koji mora naučiti živjeti sa vlastitim željama. Naime, od malih nogu Earl osjeća potrebu za ubijanjem i smrću, ali kad shvati da je jedan od njegovih zločina imao svjedoka, morat će dati sve od sebe kako bi uspješno izbjegao detektivu koja ga progoni, riješio se ucjenjivača i pobrinuo se za poljuljani obiteljski život.

Rambo, RTL u 22:05 sati
Sylvester Stallone je John J.Rambo, veteran Vijetnamskog rata. Kada ga pretuku u zatvoru zbog toga što se vratio u grad iz kojeg je protjeran, Rambu "puca film" i bježi u šumu. Prepušten sam sebi, sam protiv svih, Rambo opstaje zahvaljujući vještinama koje je naučio tijekom rata. Jučer je u hrvatskim kinima počeo igrati najnoviji nastavak iz Rambo franšize, Rambo: Do zadnje kapi krvi!

Kad te ljubav pronađe, Nova TV u 22:25 sati
Holly Berenson stvara karijeru u cateringu a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju ali i ljubav prema kumčetu Sophie. U jednome trenutku Hooly i Eric postaju sve što Sophie ima na svijetu i prisiljeni su svoje razlike ostaviti po strani. Žonglirajući ambicioznim planovima za karijere i pretrpanim društvenim kalendarom, morat će pronaći zajedničko tlo kao osnovu življenja pod istim krovom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala