Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Listopad na Epic Drami - zločin, misterij i NLO-i
Od uzbudljive serije "Bludnice", preko avanture Agathe Christie, Projekta Plava knjiga o NLO-ima pa sve do Drugog svjetskog rata

Listopad na Epic Drami - zločin, misterij i NLO-i

Listopad na Epic Drami prepun je uzbudljivih trenutaka. Uzbudljiva serija Bludnice prepuna je zločina, misterija i šarmantnih kurtizana zbog kojih se nećete moći zaustaviti na jednoj epizodi.

Kroz film Agatha i istina o ubojstvu pratite Agathu Christie, autoricu romana o Poirotu i gđici Marple, u avanturi otkrivanja krivca za misterioznu smrt u vlaku za Hastings. Dugo očekivana SF serija Projekt Plava knjiga nadahnuta je stvarnim znanstvenim projektom Plava knjiga koji se bavio istraživanjem fenomena NLO-a. Saznajte koliko potraga za istinom ponekad može biti opasna.

U spomen na 80. obljetnicu Hitlerovog napada na Poljsku, Epic Drama cijelu sezonu posvetit će sadržajima Drugog svjetskog rata koji su se odvijali tijekom sukoba. Specijal Drama Drugog svjetskog rata sadrži serije Podmornica, Satnija X i Francusko selo.

Bludnice, od srijede 9. listopada u 21h

Margaret Wells prognana je u Ameriku, a Lydia Quigley vene u Bedlamu. Čini se da Charlotte i Lucy više neće morati sudjelovati u majčinim svađama. Charlotte sada vodi bordel Wellsovih, a Lucy je slavna i bogata kurtizana, no Charlotte otkriva da vođenje unosnog bordela donosi i prijatelje i neprijatelje. Usto, Lucy ulazi u posao s majkom i sinom, Elizabeth i Fredom. Način na koji prema Lydiji postupaju u Bedlamu doveo ju je do dna, ali nova zatvorenica popravlja joj raspoloženje.

U bratovoj odsutnosti Lady Fitz otkriva slobodu, no kad se ponovno nađe pod pritiskom, i sama se iznenadi kad se za pomoć obrati Nancy Birch, a Nancy, koja je inače samotnica, otkriva da prvi put u životu mora zatražiti pomoć. North je uspješan boksački trener i na turneji je sa svojim borcima. Harriet u svoj novi bordel pokušava namamiti odabrane klijente, igrajući na njihovu fascinaciju egzotičnim, no ubrzo otkriva da između egzotike i fetišizma skoro da i nema razlike. Budući da se Harriet suočava s nasilnom netrpeljivošću, ona i North ujedinjuju se u borbi protiv rasizma koji ugrožava živote crnih Londonaca.

Agatha i istina o ubojstvu, petak, 18. listopada u 21h

Kad su kumče i imenjakinju Florence Nightingale pronašli u vlaku za Hastings pretučenu do smrti, unatoč istrazi i javnim prosvjedima policija nikad nije uhvatila ubojicu. Budući da istraga ne napreduje i da je policija zakazala, Mabel Rogers, koja je s Florence bila u vezi 26 godina, počinje vlastitu istragu, no nakon što otkrije brojne sumnjive osobe, Mabel ne može pronaći dokaze koji će razotkriti ubojicu. Na rubu je živaca i obraća se Agathi Christie, autorici romana o Poirotu i gđici Marple, čiji je najnoviji roman Ubojstvo Rogera Ackroyda u trenu postao međunarodna senzacija. Njih dvije zajedno odluče uhvatiti ubojicu.

Projekt Plava knjiga, nastavlja se od četvrtka 3. listopada u 21h

Smještena u pozadinu hladnog rata i početka atomskog doba, ovo je uzbudljiva serija nadahnuta stvarnim znanstvenim projektom Plava knjiga koji se bavio istraživanjem fenomena NLO-a po nalogu Američkog ratnog zrakoplovstva. Dr. J. Allen Hynek, briljantni astrofizičar, regrutiran je u tajni program zajedno s kapetanom Michaelom Quinnom. U potrazi za istinom koja se skriva iza niza tajanstvenih viđanja izvanzemaljaca, Dr. Hynek će polako shvatiti da se nalazi u središtu golemog i opasnog zataškavanja koje će njega i njegove najbliže dovesti u opasnost.

Drama Drugog svjetskog rata, svake nedjelje navečer, s početkom u nedjelju 6. listopada u 20.05h

Podmornica
Satnija X
Francusko selo

1. rujna 1939. godine Adolf Hitler napao je Poljsku, pokrenuvši izbijanje Drugog svjetskog rata. U spomen na 80. obljetnicu tog događaja, Epic Drama cijelu sezonu posvetit će sadržajima Drugog svjetskog rata koji su se odvijali tijekom sukoba. Prikazujemo serije iz 2018. godine koje se nadovezuju na film Podmornica iz 1981. te prvu i drugu sezonu serija Satnija X i Francusko selo

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala