Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum vraćaju se u Jurski svijet
Ovo će biti prvi put da će se svo troje naći u franšizi nakon "Jurskog parka" iz 1993. godine

Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum vraćaju se u "Jurski svijet"

Foto: Facebook

Na jučerašnjoj posebnoj projekciji Jurskog svijeta u Los Angelesu uslijedila je zanimljiva objava tijekom razgovora s glumcima i produkcijskom ekipom: vraća se čak troje likova iz originalnog Jurskog parka!

Laura Dern sama je izjavila da ćemo u Jurskom svijetu 3 moći vidjeti nju te njezine kolege Sama Neilla i Jeffa Goldbluma, trio kojeg smo gledali u originalnom filmu iz 1993. godine. Dern je glumila doktoricu Ellie Sattler, Neill doktora Alana Granta, a Goldblum doktora Iana Malcolma, troje znanstvenika koji su bili pozvani u park kako bi potvrdili da je siguran za otvarenje.

Goldbluma smo mogli gledati u direktnom nastavku Izgubljeni svijet iz 1997. te 21 godinu kasnije u manjoj ulozi u Jurskom svijetu 2: Pad kraljevstva, dok su se Dern i Neill našli u Jurskom parku 3 2001. godine. Treći film iz nove trilogije tako će biti prva prilika da se svo troje opet okupi i naći će se u istim ulogama.

Colin Trevorrow režirao je Jurski svijet 2015. i za treći film se vraća u redateljsku stolicu (Pad kraljevstva je režirao J. A. Barona) te radi na scenariju s Emily Carmichael prema priči koju je napisao s Derekom Connollyjem. Chris Pratt ponovno će se naći u ulozi Owena Gradyja, a Bryce Dallas Howard kao aktivistica Claire Dearing.

Film se još uvijek vodi samo pod naslovom Jurski svijet 3, a u kinima ga očekujemo 11. lipnja 2021. godine. Jurski svijet 1 i 2 u kinima su zaradili skoro 3 milijarde dolara.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala