Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sigourney Weaver i Kevin Kline ponovno zajedno
"The Good House" se snima prema istoimenom bestselleru New York Timesa, a Weaver i Kline dobili su glavne uloge

Sigourney Weaver i Kevin Kline ponovno zajedno

Foto: PR Photos

Sigourney Weaver i Kevin Kline dobili su glavne uloge u adaptaciji bestselera The Good House Ann Leary.

Radnja romana prati Hildy Good (Weaver) koja desetljećima živi u povijesnoj zajednici u Novoj Engleskoj tako da zna sve o svima. Ona je potomak jedne vještice koja je obješena u Salemu pa joj mnogi pripisuju određene moći, ali ona je samo dobra u čitanju ljudi. Dobra je ona u još mnogo toga: uspješna trgovkinja nekretninama, majka, baka. Ipak, postala je prilično osamljena nakon što su je kćeri poslale na rehabilitaciju zbog alkohola tako da kad nađe novu prijateljicu, novodoseljenu mladu majku Rebeccu, Hildy je oduševljena. Dvije nove prijateljice provode puno vremena zajedno sve dok se u to ne uplete Hildyn stari ljubavnik Frank (Kline) koji je uvjeren da Rebecca nije ono što se čini...

Produkcija počinje ovaj tjedan u Kanadi, a režiju i scenarij potpisuje bračni par Maya Forbes i Wally Wolodarsky (Smisao života jednog psa, Putovanje jednog psa). Adaptacija ovog romana u planu je već godinama i nekad se planiralo da će u glavnim ulogama biti Meryl Streep i Robert De Niro.

Weaver bismo uskoro trebali gledati kao doktoricu Grace Augustine u nastavcima Avatara Jamesa Camerona, a pojavit će se i u novim Istjerivačima duhova u kojim se okuplja originalna ekipe te koji se vode pod naslovom Ghostbusters 2020. Kline je još 1988. godine osvojio nagradu Oscar za sporednu ulogu u komediji Riba zvana Wanda, a uskoro ćemo ga gledati u manjoj ulozi drami The Starling Theodorea Melfija i u drami The Diary Jackieja Chana u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

Weaver i Kline već su dvaput glumili zajedno u filmu i to 1993. godine u komediji Dave te 1997. godine u drami Ledena oluja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala