Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Batman želi Jonaha Hilla za negativca, Jeffrey Wright kao Jim Gordon
Jonah Hill za svoju ulogu Pingvina ili Riddlera traži duplo više od Roberta Pattinsona koji će biti Batman

"The Batman" želi Jonaha Hilla za negativca, Jeffrey Wright kao Jim Gordon

Foto: PR Photos

Novi Batman s Robertom Pattinsonom možda je našao svog glavnog negativca!

Variety ekskluzivno donosi da je Jonah Hill u pregovorima da se pridruži filmu The Batman u režiji Matta Reevesa, i to u ulozi negativca, samo se još ne zna je li riječ o Pingvinu ili Riddleru. Izvori navode da su producenti oduvijek htjeli Hilla za projekt, ali se čekalo da se prvo definira tko će biti Batman. 1960-ih Riddlera su u seriji Batman glumili Frank Gorshin i Josh Astin, Jim Carrey utjelovio je ovaj lik 1995. godine u filmu Batman zauvijek, a Cory Michael Smith u seriji Gotham koja se na Fox-u emitirala od 2014. do travnja ove godine.

Ubrzo nakon vijesti o mogućem Hillovom angažmanu saznalo se da glumac traži čak 10 milijuna dolara za svoju ulogu te da je taj iznos skoro duplo veći od Pattinsonovog koji će se naći u ulozi Brucea Waynea.

Osim Hilla, zna se još jedno novo glumačko ime. Jeffrey Wright trebao bi zaigrati policajca Jima Gordona (njega je trebao glumiti Mahershala Ali koji se odlučio za novi Blade).

Jonah Hill, Robert Pattinson, Jeffrey Wright

Reeves je ulogu redatelja naslijedio od Bena Afflecka u siječnju 2017. godine kad je on odustao od projekta, te od tada radi na filmu i mogao je odabrati tko će novi zaigrati Batmana. Pred-produkcija filma trebala je već početi, no još nema informacija o službenom početku. Snimanje bi pak trebalo krenuti krajem ove ili početkom sljedeće godine, s Hillom ili bez njega. Glasine govore da ćemo u filmu vidjeti čak šest negativaca: Pingvina, Riddlera, Ženu-mačku, Firefly, Dvoličnog (Harvey Dent) i Ludog Šeširdžiju.

Hilla smo mogli gledati u dosta filmskih hitova (21 Jump Street, Vuk s Wall Streeta, Psi rata) da bi se nakon toga primio posla iz kamere i pažljivo birao projekte, a zadnje smo ga mogli gledati s Emmom Stone u Netflixovoj seriji Maniac i filmu Faca s plaže s Matthewom McConaugheyjem. Wrighta možemo gledati u filmu Češljugar koji još igra u našim kinima, dio je stalne postave HBO-ove serije Westworld, a sljedeće godine gledat ćemo ga u novom Bondu No Time to Die.

The Batman u kinima očekujemo tek 25. lipnja 2021. godine. Ako film postigne željeni uspjeh Reeves i ekipa će imati slobodne ruke za trilogiju o Batmanu u kojoj bismo trebali sresti najpoznatije i najveće neprijatelje Gothama.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala