Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Omiljena ekipa u novoj najavi za tajanstveno Snježno kraljevstvo 2
Anna, Elsa, Kristoff, Olaf i Sven moraju saznati zašto Elsa ima moći koje ima u nastavku velikog hita "Snježno kraljevstvo"

Omiljena ekipa u novoj najavi za tajanstveno "Snježno kraljevstvo 2"

Foto: YouTube

Snježno kraljevstvo bilo je i još je uvijek kulturni fenomen, a uskoro nam stiže nastavak!

Važna poruka prvog Snježnog kraljevstva bila je da sestrinska ljubav pobjeđuje sve i da se sestre trebaju držati zajedno. Čini se da će nastavak tu vezu dovesti u pitanje jer će Elsa dobiti ozbiljnu zadaću s kojom joj Anna možda neće moći pomoći.

Arendellu prijeti velika opasnost, a jedini tko ga može spasiti jest Elsa i to tako što mora pronaći skrivenu čarobnu šumu i shvatiti otkuda joj njezine moći. Anna joj važno poručuje da će ići s njom do kraja jer ako se mogla penjati po planini i preživjeti smrznuto srce, onda će je pratiti do kraja.

Snježno kraljevstvo 2 ima nešto ozbiljniji ton od originala koji je 2013. godine postao veliki hit i s budžetom od 150 milijuna dolara u kinima je ukupno zaradio čak milijardu i 276 milijuna dolara čime se smjestio na vrh zarade nekog animiranog filma (podaci za Hrvatsku govore da je kod nas ukupno zaradio oko 3,5 milijuna kuna).

Djeca širom svijeta zavoljela su ovaj animirani film, likove i zaraznu glazbu iz filma (Let It Go je dobila Oskara, Zlatni globus i Grammy) s tim da nova djeca i dan danas otkrivaju lijepu pouku ove priče. Ovaj put junaci će se morati probiti kroz jaku mećavu i saznati zašto Elsa ima moći. Uz poznate sestre tu su Olaf, Kristoff i Sven, a upoznat ćemo nove likove među kojima su Annini i Elsini roditelji kralj Agnarr i kraljica Iduna.

U originalnoj verziji glasove su posudili Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, Jonathan Groff, Santino Fontana, Alfred Molina, Evan Rachel Wood, Martha Plimpton, Rachel Matthews, Sterling K. Brown i Jason Ritter. Režiju filma ponovno potpisuju Chris Buck i Jennifer Lee koja je napisala scenarij s Allison Schroeder.

Snježno kraljevstvo 2 u kina stiže krajem studenog, a u hrvatskim kinima ga očekujemo 21. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala