Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 21.9.
Današnja večer donosi velik izbor novijih hit filmova tako da smo jedva izdvojili nekoliko njih!

TV Preporuke dana – Subota 21.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21.9.

SERIJE / EMISIJE

Slijepa ulica, HTV 2 u 22:40 sata
Yvonnin se život ponovno okreće naglavce kada je otrgnu od obitelji i uhite zbog ubojstva Georgea Selwaya. U šoku, Yvonne sve poriče, ali policija je uvjerena da je dvojac skovao urotu kako bi hladnokrvno ubio Selwaya. Počinje suđenje i Yvonne vrlo brzo shvaća da se sve što je mislila da zna o Marku Costleyju temeljilo na laži. Trenutačno samo on stoji između nje i zatvorske kazne.

FILMOVI

Narednik James, Doma TV u 19:55 sati
Nominiran za Oscara u čak devet kategorija, film ugledne redateljice Kathryn Bigelow nagrađen je 2010. godine sa 6 Oscara, među ostalim za najbolji film, režiju, originalni scenarij, montažu. Kathryn Bigelow prva je žena u povijesti nagrađena Oscarom za najbolju režiju. Snimljen prema scenariju novinara Marka Boaka, koji je pratio na iračkom ratištu jedinice za razminiranje, i o svojim iskustvima mailom izvještavao buduću redateljicu filma Kathryn Bigelow, Narednik James je neviđeno nadahnut i realističan prikaz rata. Film pritom prikazuje rat kao mjesto užitka za mnoge i kao takav lišen je bilo kakvog ideologiziranja, bilo s lijeve ili desne strane.

Građanin opasnih namjera, RTL 2 u 20 sati
Clyde Shelton (Gerard Butler) uživa u mirnoj večeri u obiteljskom okruženju kada mu u kuću upadaju dvojica razbojnika koji brutalno siluju i ubiju Sheltonovu ženu i malu kćerku. Deset godina poslije, ogorčen pravosudnim sustavom koji je jednog ubojicu osudio na smrt, a drugog potpuno oslobodio krivnje, Clyde kreće u osvetnički pohod kakav još nije viđen: prvo će se pobrinuti za ubojice, a nakon toga i na sve one koji su sudjelovali u njegovom slučaju, na vrhu s okružnim tužiteljem Nickom Riceom (Jamie Foxx).

16 blokova, HTV 1 u u 20:05 sati
Ovo je vrhunski akcijski triler napete priče, uvjerljivih karaktera i izvrsne glumačke ekipe koju predvodi jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca posljednjih desetljeća Bruce Willis. Izvrstan u ulozi čovjeka umornog od posla i razočaranog, Willis se u filmu efektno poigrao s vlastitim imidžom akcijskog heroja, a ništa slabije uloge nisu ostvarili niti njegov partner Mos Def i glavni negativac David Morse.

Greben spašenih, HTV 1 u u 21:50 sati
Mel Gibson donosi biografsku dramu temeljenu na nevjerojatnoj istinitoj priči. Od 6 nominacija za nagradu Oscar osvojio je dvije: za najbolju montažu i za najbolju montažu zvuka. U proljeće 1945. godine - američke vojne snage su se susrele s najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se istaknuo kao drugačiji. To je bio Desmond T. Doss koji je odbio nositi oružje i ubijati ljude, te je služio vojsci kao nenaoružani medicinar i spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak.

Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi, Nova TV u u 21:55 sati
Nakon pada mirne Republike na vlasti je Prvi red i vrhovni vođa Snoke šalje svoje nemilosrdne legije da preuzmu vlast u galaktici. Samo pobunjenici generalice Leie Organe bore se protiv njihove tiranije i sigurni su da će se jedi-majstor Luke Skywalker vratiti i dati im novu nadu. No pokret otpora razotkriven je i Prvi red dolazi po pobunjenike. Hrabri junaci planiraju očajnički bijeg.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala