Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 20.9.
Današnja večer donosi odlične serije i još bolje hit filmove!

TV Preporuke dana – Petak 20.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20.9.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
Lola laže Saši i prepričava mu iskrivljenu verziju njihove ljubavne priče. Dok je Julija u lovu, Karlo pokušava manipulirati Marijom i Lolom te se prezentirati kao dobročinitelj koji je spasio Sašu. No, Lola obrani Sašu pred Karlom i time „kupuje“ Sašino povjerenje te ga nagovori da pruži ocu drugu priliku.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21:10 sati
Ljeto je tek počelo, a Carsten i Celia Larsson, koji provode ljeta na otoku, pozvali su sve otočane na feštu kojom slave dovršetak svoje luksuzne vile na Fyruddenu. No ne raduju se svi fešti. Veliki građevinski zahvati rasrdili su mnoge otočane, koji nisu nimalo oduševljeni novim susjedima. Carsten prima anonimne prijetnje, a zamjerio se i građevinskim radnicima jer kasni s plaćanjem…

Slijepa ulica, HTV 2 u 22:40 sati
Miniserija nevjerojatan je psihološki triler o cijenjenoj znanstvenici i jednom jedinom iracionalnom činu zbog kojeg završava na suđenju za ubojstvo.

FILMOVI

96 sati: Istanbul, RTL u 20 sati
Liam Neeson se vraća kao Bryan Mills, umirovljeni agent CIA, sa specijalnim vještinama, kojeg ništa nije spriječilo da spasi svoju kćerku od otmičara. Murad (Rade Serbedzija) ,otac jednog od ubijenih otmičara želi osvetu za smrt svoga sina te otima Millsovu bivšu suprugu zbog čega ovaj opet uzima oružje u ruke.

Čovjek zvan Hrabrost, HTV 1 u 21:35 sati
14-godišnja Mattie Ross izgubila je oca jer ga je hladnokrvno ubio kukavica Tom Chaney. Mattie je odlučna privesti ga licu pravde. Pokušava to učiniti uz pomoć Roostera Cogburna, šerifa brzog na obaraču ali i u ispijanju alkohola. Gonjena željom za pravdom i osvetom, slijedi kriminalca duboko u indijanski teritorij kako bi ga pronašla prije nego ga teksaški rendžer LeBouef privede zbog ubojstva drugog čovjeka.

Vuk s Wall Streeta, RTL u 21:55 sati
Genijalni Martin Scorsese ponovno oduševljava. Ovoga puta donosi nam adaptaciju biografije intrigantnog burzovnog mešetara. Temeljen na istinitoj priči, film predstavlja život Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio), od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom.

Igra novca, Nova TV u 23:05 sati
Lee Gates bombastični je televizijski voditelj kojeg je njegova vlastita popularna emisija o financijama pretvorila u praktički čudotvorca Wall Streeta. Međutim nakon što svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, bijesni investitor dolazi u studio i uživo pred kamerama kao taoce uzima Gatesa i ekipu iza kamere predvođenu vrhunskom producenticom Patty Fenn. Dok se sve odvija u pravom vremenu, Gates i Fenn moraju pronaći način kako preživjeti i istovremeno razotkriti istinu iza velike laži koju krije igra novca...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala