Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno se zna: nova sezona Supertalenta počinje 29. rujna!
S Nove TV su obećali da sedma sezona donosi mnogo dobre zabave, atraktivnih točaka i talentiranih natjecatelja

Konačno se zna: nova sezona Supertalenta počinje 29. rujna!

Foto: Nova TV

Nakon što je žiri pogledao više od 400 točaka, najteži dio bio je od brojnih talenta koje su pustili u sljedeći krug natjecanja s minimalno tri glasa da, odabrati koje ćemo sve natjecatelje gledati u polufinalnim emisijama. Sudeći prema brojnim talentima koji su stali pred žiri, gledatelje očekuje vrlo uzbudljiva sezona Supertalenta!

Sedma sezona ove jeseni zabavljat će gledatelje Nove TV, a u žiriju će sjediti dobro poznata lica koja ovaj posao odlično rade već tri godine. To su Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović-Volarić.

Tomčić je četvrti put dio omiljenog TV showa, a mnogi je smatraju najstrožom članicom žirija. O svojoj ulozi za Dnevnik.hr je rekla: "Pa, vi znate da ja nemam problem s izražavanjem osobnih stavova. Ono gdje sam uvijek imala dilemu, a imam i dandanas, jesu djeca i ljudi koji imaju nerealnu sliku o sebi, a da pritom nisu zlonamjerni, već su samo iracionalni po pitanju sebe. To mi je teško, iako svi mi u životu, prije ili kasnije, moramo čuti ne, a upravo je naš zadatak reći da ili ne. Zadaća nije nimalo jednostavna, iako izgleda prpošna i vesela. Odgovornost je veća kada su u pitanju određene ciljane skupine, međutim to je u manjini. Uvijek se vodim unutarnjim glasom i moram priznati da dosad nisam pogriješila."

Tko je sve oduševio, a tko šokirao žiri, ne propustite doznati u novoj, još uzbudljivoj sezoni Supertalenta već sljedeće nedjelje, 29. rujna od 20:10 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala