Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


M. Night Shyamalan priprema čak dva nova trilera
Filmovi će opet biti u suradnji sa studijem Universal koji je distribuirao njegova zadnja tri filma ("Posjeta", "Podvojen", "Glass")

M. Night Shyamalan priprema čak dva nova trilera

Foto: PR Photos

Posjeta, Podvojen i Glass bili su veliki hitovi za Universal koje je Shyamalan neovisno financirao i sva tri su koštala samo 35 milijuna dolara, a sve skupa su zaradili 625 milijuna diljem svijeta. Na sličan će način financirati svoja dva sljedeća filma.

"M. Night Shyamalan nastavlja stvarati uzbudljive i originalne priče koje će gledatelje ponovno držati u neizvjesnosti do samog kraja. Ne postoji nitko kao on. On je genijalan filmaš i mi smo počašćeni što je ponovno izabrao Universal kao dom za svoja dva nova nevjerojatna projekta", izjavio je predsjednik Universal Picturesa Peter Cramer u službenoj izjavi.

Shyamalan je kao razlog odabira ponovno istog studija rekao kako mu se sviđa što objavljuju originalne filmove te da smatra kako su najbolji za pronalazak publike za nove, neobične priče: "Vjerujem da su originalni filmovi ključni za dugovječnost kino iskustva. Veselim se što ću opet raditi s njima i donijeti nove priče na veliki ekran."

Uskoro nas čeka serija Servant, polusatni psihološki triler u 10 epizoda koji M. Night Shyamalan potpisuje kao producent s tim da je režirao dvije epizode od kojih je jedna pilot epizoda. Seriju očekujemo na streaming servisu Apple TV+, a detalji o radnji se drže u tajnosti. Što se tiče spomenutih filmova, zasad neimenovane trilere u kinima očekujemo 26. veljače 2021., odnosno 17. veljače 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala