Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Meghan Trainor otpjevat će naslovnu pjesmu Prijatelja za njihovu 25. godišnjicu
U nedjelju, 22.9., bit će 25 godina od premijernog emitiranja i danas omiljene humoristične serije

Meghan Trainor otpjevat će naslovnu pjesmu "Prijatelja" za njihovu 25. godišnjicu

Foto: YouTube

U čast velikih 25 godina od premijere legendarne serije Prijatelji pjevačica Meghan Trainor objavit će naslovnu pjesmu I’ll Be There For You koju je u originalu otpjevao duo The Rembrandts.

Trainorina verzija bit će puštena na njujorškom radiju Z100 u nedjelju, 22. rujna u 20:30 sati po tamošnjem vremenu što je isto vrijeme u kojem je prije 25 godina serija debitirala na NBC-u. Empire State Building u to će vrijeme zasjati u plavo-žuto-crvenim bojama, koje su bile boje loga Prijatelja.

Warner Brothers prišli su Trainor, koja samu sebe opisuje kao apsolutnog fana serije, kako bi snimila naslovnu pjesmu. "Pogledala sam svaku epizodu nekoliko puta. Ne mogu vjerovati da su uopće pomislili na mene, kamoli da su me to pitali. Ovo je ostvarenje sna", rekla je Trainor za Rolling Stone.

Pjesmu I’ll Be There For You napisali su članovi dua The Rembrandts, tvorci serije Marta Kauffman i David Crane, Kauffmanin suprug Michael Skloff i Allee Willis. Pjesma je i dan danas poznata, a vrlo je prepoznatljiva među ostalim po pljesku između svakog stiha. "Nadam se da će biti ponosni jer ipak su oni napisali ovu pjesmu i oni su legende", dodala je Trainor koja se potrudila da pjesma što više sliči originalu pa je tako zamolila članove svoje obitelji da pjevaju u pozadini s njom.

Prijatelji su se na NBC-u prikazivali od 22.9.1994. do 6.5.2004. godine, imali su 10 sezona s 236 epizoda. Priča o šestero prijatelja u 20-im i 30-im godinama na Manhattanu u New Yorku brzo je osvojila sve, a omiljena šestorka postala je svuda prepoznatljiva: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer. Serija je i danas jedna od najpopularnijih svih vremena, a u svoje vrijeme bila je 62 puta nominirana za nagradu Emmy. Osim prepoznatljive pjesme koju i dan danas pjevušimo Prijatelji su imali i imaju veliki kulturni utjecaj. Na primjer, Rachelina (Aniston) frizura dugo se zvala The Rachel i mnoge žene su je htjele imati, Joeyeva fraza How you doin'? dugo je bila dio slenga, kafić The Central Perk postao je omiljeno mjesto za zaruke, a neki tvrde da je upravo ta serija utjecala na kasnije koje su svoju radnju temeljile na prijateljima koji se neprestano druže i imaju slične karakteristike (Kako sam upoznao vašu majku, Teorija velikog praska, Nova cura).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala