Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.9.
Današnja večer donosi dva novija filma i jedan klasik

TV Preporuke dana – Petak 13.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.9.

SERIJE / EMISIJE

Crna lista, HTV 2 u 22 sata
Liz (Megan Boone) i Red (James Spader) nađu se na suprotnim stranama u adrenalinskoj potrazi za crnolistašem koji u svojim rukama ima torbu s kostima. Silom prilika istina o kostima napokon izlazi na vidjelo.

Tijelo je dokaz, Doma TV u 23:15 sati
U zaključku uzbudljivog početka treće sezone serije Megan saznaje zašto se serijski ubojica namjerio na ratne veterane i kako se jedan od glavnih osumnjičenih uklapa u slučaj. Ali je ubojica oteo Meganinu kćer i pobrinuo se da Megan sada, iako je riješila slučaj, ne može otkriti počinitelja timu ni policiji dok je Laceyn život ugrožen.

FILMOVI

Djedica pušten s lanca, RTL u 20 sati
Radnja filma vrti se oko napaljenog djedice prigodnog imena Dick (Robert De Niro), koji želi ponovno izlaziti i tulumariti, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi odvjetnik Jason, kojeg tumači Zac Efron i kojeg očekuje vjenčanje sa zaručnicom, za koju djed smatra da nije pravi izbor za njega.

Osnivač, HTV 1 u 20:05 sati
Priča prati Raya Krocka koji se udružuje s dva brata, Richardom i Mauriceom McDonaldom, kako bi pokrenuli nešto što će ubrzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane koji danas poslužuje 68 milijuna posjetitelja svakoga dana. Osim Keatona, jednu od glavnih uloga igra i Laura Dern, kao Rayeva napaćena i zapostavljena supruga, Etel, od koje se Krock razveo 1961. godine.

Batman, RTL u 22:05 sati
Gotham City je mračan i opasan grad, u kojem jedinu zaštitu predstavlja ionako korumpirana policija pa sva nastojanja policijskog načelnika i gradonačelnika da ga učine sigurnijim padaju u vodu, sve do pojavljivanja mračnog viteza. Batman (Michael Keaton) je maskirani borac protiv kriminala kojemu nitko ne zna pravi identitet, koji će nagrađivana novinarka Vicki Vale (Kim Basinger) pod svaku cijenu pokušati otkriti. Naizgled težak posao još će više otežati serija nemilosrdnih zločina iza kojih stoji psihotični i nepredvidljivi Joker (Jack Nicholson), koji grad želi pretvoriti u svoje mračno igralište. Jedini koji može spasiti situaciju jest Batman.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala