Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove sezone reality emisija Ljubav je na selu i Gospodin Savršeni
Na RTL-u večeras starta međunarodna sezona emisije "Ljubav je na selu", a potragu za onom pravom gledat ćemo tijekom tjedna

Nove sezone reality emisija "Ljubav je na selu" i "Gospodin Savršeni"

Foto: RTL

Najdugovječnija dokumentarna sapunica Ljubav je na selu ove će jeseni 11. put otvoriti vrata za četvero farmera i jednu farmericu koji su u potrazi za srodnom dušom. No za razliku od prijašnjih sezona, ovaj put ljubav traže farmeri hrvatskih korijena, i to iz različitih dijelova svijeta!

Ove sezone gledatelji će upoznati životne navike farmera hrvatskih korijena iz dalekog Wallana u Australiji, Iquiquea u Čileu, Manglaralta u Ekvadoru, Lethbridgea u Kanadi i Berlina u Njemačkoj. Srećko Ponjavic (33) iz Kanade, Daniel Granja (25) iz Ekvadora, Jack Vukoja (51) iz Australije, Domino Santro (61) iz Njemačke te Darinka Ljubica Goravica Green (52) iz Čilea otvorili su svoja srca i prepustili se ekipi Ljubav je na selu - međunarodna sezona, a kako izgleda njihova potraga te hoće li pronaći osobu s kojom će se skrasiti, gledajte od ove nedjelje, 8. rujna, od 20 sati na RTL-u!

Nova sezona reality emisije Gospodin Savršeni, koja će biti paprenija, vatrenija i prepuna obrata, kreće 9. rujna od 20 sati na RTL-u. Svoj omiljeni show moći ćete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u tom terminu, a ako slučajno propustite koju epizodu, možete je naknadno bilo kad i bilo gdje pogledati na RTLplayu!

Nova sezona snimana je po cijeloj Lijepoj Našoj i svojevrsna je razglednica prekrasnih predjela naše zemlje, a nove su kandidatkinje na sve moguće načine pokušale osvojiti srce novoga Gospodina Savršenog! Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja koja će vas ostaviti bez daha, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će novi RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao srodnu dušu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala