Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najnovija 17. sezona serije Kardashians stiže na E!
Serijal kanala E! vodi gledatelje iza medijskih naslova u najnovijoj sezoni koja se premijerno prikazuje 15. rujna

Najnovija 17. sezona serije "Kardashians" stiže na E!

Hit serija kanala E! Keeping Up with the Kardashians, vraća se s najnovijom 17. sezonom od nedjelje 15. rujna u 21h.

Nakon velikog razočaranja i izdaje koja je potresla nju i njenu obitelj, Khloé je sebi dala zadatak da se oporavi dok se snalazi na novom teritoriju zajedničkog skrbništva nad djetetom i suočava se s problemima na tom putu. Dok Kim čeka dolazak na svijet svog četvrtog djeteta, dobiva medicinsku dijagnozu koja može zauvijek promijeniti njezin život.

Kylie, Kim i Kris odlaze u New York na Met Gala događaj, najglamurozniji do sada. U pravom stilu obitelji Kardashian/Jenner, Kylie priređuje raskošnu rođendansku zabavu za Khloé koja će se dugo pamtiti. Napetosti rastu kada Scott dobiva netraženi savjet o roditeljstvu od Krisinog dečka Coreya, što dovodi do obiteljskih sukoba.

Kada se čini da nitko ne želi ni s kim razgovarati, Kris planira zajedničko putovanje u Wyoming da bi se obitelj zbližila. Tijekom serije, Kim i Khloé izražavaju zabrinutost da određeni članovi obitelji ne rade baš sve kako bi podijelili svoj život pred kamerama, prijeteći da će poduzeti drastične korake. Obitelj Kardashian namjerava dokazati da naslovi u tabloidima samo iznose dio priče i da obitelj može savladati sve prepreke na svom putu.

Prijavite se na kanal Keeping Up with the Kardashians YouTube channel ako želite pratiti najnovija događanja, legendarne momente i dodatne video sadržaje. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala