Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC 242 iz Abu Dhabija na GOL.hr-u i Novoj TV
UFC-ov spektakl iz Abu Dhabija u subotu na kanalima Nove TV: Tko će postati ujedinjeni prvak lake divizije?

UFC 242 iz Abu Dhabija na GOL.hr-u i Novoj TV

Uz atraktivne prijenose okršaja Vatrenih u Slovačkoj i Azerbajdžanu, Nova TV svojim gledateljima u subotu, 7. rujna donosi spektakularnu priredbu UFC 242 iz Abu Dhabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prijenos subotnjeg spektakla uživo će biti na portalu GOL.hr s početkom u 20:00, dok će snimka biti prikazana istoga dana u 23:35 u programu Nove TV. Prijenos borbi će analizama i komentarima pratiti Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.

UFC bi ovoga puta napokon trebao dobiti i ujedinjenog prvaka kad Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov uđu u najpoznatiji kavez svijeta. Ispred nas je jedna od najvećih borbi godine koja će dati važan odgovor na to u kojem smjeru idu UFC i laka kategorija.

Dagestanac Nurmagomedov, koji je u srpnju proglašen najuspješnijim sportašem Rusije, trenutačno u karijeri ima savršeni omjer od 27 pobjeda i nula poraza. Ova borba označava njegov povratak u oktogon nakon suspenzije zbog tučnjave koju je započeo pored oktogona nakon borbe protiv Conora McGregora prošle godine u listopadu. Američki borac Poirier trenutačno ima omjer od 25 pobjeda i pet poraza, ali sasvim će sigurno biti spreman s obzirom na to da ga čeka borba karijere.

U još jednom meču lake kategorije Edson Barboza i Paul Felder, koji su među najatraktivnijim i najboljim borcima do 70 kilograma, odradit će revanš svoje fantastične borbe iz srpnja 2015. kada je Barboza slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Brazilski borac Barboza ima tri poraza u posljednje četiri borbe, dok je američki borac Felder slavio u četiri od posljednjih pet borbi, s tim da mu se taj jedan poraz dogodio pri kratkom odlasku u velter.

U prijenosu iz Abu Dhabija vidjet ćemo još jednu borbu u lakoj kategoriji, između Islama Makhacheva i Davija Ramosa, kao i borbu u kojoj će rukavice ukrstiti teškaši Curtis Blaydes i Shamil Abdurakhimov, a sve skupa otvorit će još jedan meč lake divizije između Mairbeka Taisumova i Carlosa Diega Ferreire.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala