Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na Pickbox NOW stiže zanimljiva tinejdžerska dramska serija
Od producentice Jennifer Lopez stiže nagrađivana američka tinejdžerska drama "Obitelj Foster"

Na Pickbox NOW stiže zanimljiva tinejdžerska dramska serija

Foto: Pickbox

Od producentice Jennifer Lopez na Pickbox NOW stiže nagrađivana američka tinejdžerska drama Obitelj Foster. Radnja se vrti oko šarolike i nimalo tradicionalne obitelji Foster koja živi u predgrađu San Diega u Kaliforniji.

ŠAROLIKA MODERNA OBITELJ

Na čelu obitelji lezbijski je par, policajka Stef i njezina žena, ravnateljica škole Lena. One odgajaju jedno biološko dijete i četvero posvojene djece. Stef i Lena, osim što su zaljubljene, pune su ljubavi za svoje petero djece - Brandona, Stefina biološkog sina, latino blizance Jesusa i Marianu, koje su posvojile kad su bili mali, te posvojenu kćer Callie koja je nedavno izašla iz popravnog doma i njezina mlađeg brata Judea. Dio ove šarolike obitelji je i Mike Foster, Stefin bivši muž i Brandonov otac, koji je ujedno i njezin policijski partner.

TINEJDŽERSKA SERIJA I ZA ODRASLE

Odmah je jasno kako ovdje nije riječ o tradicionalnoj obitelji, no to Fosterima ne predstavlja nikakav problem – njihova obitelj funkcionira i gušt ih je gledati. Scenaristi su napravili odličan posao pokazavši kako se definicija obitelji mijenja tijekom vremena, a kritičari su pohvalili Obitelj Foster zbog toga što je ova dramska serija namijenjena širokoj publici – dovoljno je inteligentna da bi odrasli mogli u njoj uživati, dovoljno je pristupačna za mlađe gledatelje, a iznimno je zabavna za sve generacije.

S izvrsnom kemijom između glumaca, inteligentno napisanim scenarijem i modernim shvaćanjem obitelji, Obitelj Foster mogla bi vas ugodno iznenaditi kao serija koja nije tipična obiteljska serija.

Obitelj Foster, divnu obiteljsku dramsku seriju o ljubavi, povjerenju i življenju gledajte na Pickbox NOW!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala