Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


To sam ja: Ida Prester
Svestrana djevojka osebujnog stila - Ida Prester, uz mnogobrojne obaveze ipak je pronašla trenutak za nas

To sam ja: Ida Prester

Pripemio: Dubravko Jagatić

Nema gdje je nema. Pravu profesiju Ide Prester vrlo je teško definirati. Ida svira i pjeva u disco electro pop bizzarre trash grupi Lollobrigida, vodi na HTV-u emisiju "Dan za danom" i "Briljanteen", surađuje u emisiji "Direkt", snima priloge za emisiju "Dobro jutro Hrvatska", glasnogovornica je projekta "Mini Val", koji promovira mlade rock grupe, radila je kao casting menadžerica slovenske produkcijske kuće Komakino, diplomirala je ekonomiju, upisala i politologiju… i našla vremena da nam odgovori na par pitanja.

Film koji sam najviše puta gledala: Svojevoljno – "Trainspotting". Renton je moja prva ljubav nakon Michaela Jacksona. Prisilno – onaj idiotski film sa Stevenom Seagalom koji moramo gledati svaki vikend. Ili ih ima više? Meni se čini da je uvijek isti.

Na televiziji bih konačno željela vidjeti: Glazbenu emisiju. Glazbenike danas možeš vidjet na tv-u samo ako hodaju s mister dilerom il'  šlataju Simonu Gotovac. Živio internet i youtube, bez toga bi bilo zlo.

Glumac s kojim bih htjela glumiti: Glumiti? Branko Nađvinski. S njim glumim (komplementarnu) voditeljicu skoro svakog ponedjeljka.

Na televizijama u Hrvatskoj bih prvo promijenila: Vrlo često program. I okrenula na Discovery.

Knjiga koju bih svakome preporučila: Trenutno čitam Tatjanu Gromaču: „Crnac“. Mala je, nepretenciozna, do večeri sam gotova (živjela nezaposlenost!). Za sad mi je super – preporučam.

Grupa čije sve albume imam: Mmm... "Block party", "TV on the radio", "The Knife"... oni koji imaju maksimalno 3-4 albuma, iza toga mi već popusti koncentracija.

Koncert koji me oduševio: "Yeah yeah yeahs", prije 5-6 godina u Njemačkoj. Žena je pjevala i pljuvala publici pivo u usta, ovi su se poklali tko će ulovit mlaz... Cirkus!

Hrana koju obožavam pripremati: Čokolino s toplim mlijekom. Jednostavno i efikasno.

Glumice po mojoj mjeri: Po baš mojoj mjeri? Znači 90-60-90? ;) Što ja znam... Mira Furlan.

Top 5 najboljih filmova svih vremena: Isuse... Kak' da na to odgovorim? Evo par meni dragih, koji su mi prvi pali napamet: "Coffee and cigarettes", "Anny Hall", "Clockwork orange", "Sunset boulevard", "Clerks"... Meni su i jedan od najdražih "Singles" - limunadica za curice, al obilježio mi tinejdžerstvo. E da, i "Edward škarorukii".

TV serija koju ne propuštam: Nisam frik za tv serije. Ništa od tih kultnih hvaljenih novih mi nije neka špica. Zadnje što sam ozbiljno pratila bila je "Dinastija" - svaku večer sam se borila s bakom koja me tjerala u krevet.

Uz TV najčešće jedem: Ne jedem, kopam nos.

Moj omiljeni provod s društvom je: Kako starim, sve više s partija prelazim na roštilj - s dekadencije u marinadu. Tako to ide.

Na Eurosong bi trebalo poslati: Nevena Ciganovića, Toy Boya. Odmah!

Pornografiju na televiziji treba: Gledati. Ako već nemate svoje dvd-ove ili youtube.

Obožavam dokumentarce: O ljudima, ove o životinjama nisam nikad baš skužila.

Rado bih zapjevala sa: S obzirom da s Duškom Lokinom već jesam jednom prilikom, ne ostaje mi puno... možda s Breninim Slatkim Grehom. Pa da vidimo tko će puniti Arenu.

Filmski žanr koji obožavam: Topli filmovi o malim ljudima. Bez specijalnih efekata, letećih Kineza i nabrijanog Chucka Norrisa, umara mi to mozak.

Kada gledam na televiziji sport onda je to: Neka teška depresija. Brzo me iščupajte, ugasite tv i dajte nešto slatko.

Kako mi se sviđa portal www.MojTV.hr: Šaren je, pregledan i dosta informativan. Drago mi je da vam se sviđaju žene (Beyonce, Simona i Madonna - kraljice klikova), ali meni fali i malo ozbiljnijih sadržaja. Super mi je članak o talk-showovima. Sve u svemu - pop, nećete propasti. Samo naprijed!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala