Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 31.8.
Za subotnju večer smo izdvojili velike filmske hitove

TV Preporuke dana – Subota 31.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 31.8.

SERIJE / EMISIJE

Diana - sedam dana koji su potresli svijet, HTV 2 u 20:05 sati
Dvodijelni dokumentarni film otkriva napete pripreme i pregovore dok su se monarhija i njihovi savjetnici borili da zaštite princa Williama i Harryja, umire javnost te isplaniraju medijski popraćen pogreb u Westminsterskoj opatiji.

Dobra žena, HTV 2 u 22:15 sata
Alicia i Diane brane pravo na privatnost psihoterapeuta čiji susjed, kojeg zastupa odvjetnica Caitlyn D'Arcy, nadlijeće njegov kućni ured dronom. Pomoćnik državnog odvjetnika Connor Fox pokušava iskoristiti Elijevu kćer Marissu u slučaju protiv Petera. Borba za moć u Lockhart, Agos i Leeju doseže vrhunac.

FILMOVI

Kingsman: Tajna služba, RTL u u 20 sati
Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine i Taron Egerton udružili su glumačke snage u špijunskoj akcijskoj pustolovini te, kao i uvijek, sasvim originalnom projektu Matthewa Vaughna snimljenom prema poznatom stripu o britanskom agentu veteranu koji unovačuje mlade snage u sasvim posebnu jedinicu.

Knjiga iskupljenja, RTL 2 u u 20 sati
Po bespuću Amerike, opustošene nakon nuklerarnog rata, Eli (Denzel Washington) luta već trideset godina noseći sa sobom knjigu, koju čuva vlastitim životom. Preživljava loveći životinje te sakupljajući hranu i stvari ostavljene po napuštenim kućama koje će kasnije razmijeniti po okolnim selima za vodu i potrepštine nužne za preživljavanje. Kada Eli stigne u gradić koji vodi moćni gangster Carnagie (Gary Oldman), Eli se sukobi s njegovim ljudima koji nisu dorasli njegovim borilačkim sposobnostima.

Sonja i bik, HTV 3 u 20:05 sati
Debitantski film redateljice Vlatke Vorkapić Sonja i bik, na 59. Festivalu igranog filma u Puli osvojio je nagrade za najbolji scenarij, kostimografiju i glazbu. Naime, film redateljice Vorkapić bavi se onim čemu se (izgleda) stanovnici ove zemlje najviše vole smijati, a to je odnos sela i grada.

James Bond: Samo dvaput se živi, Doma TV u 21:45 sati
Scenarij za petu po redu ekranizaciju doživljaja tajnog agenta Jamesa Bonda napisao je poznati pisac jezivih priča, ali i priča za djecu Roald Dahl koji je vrlo maštovito adaptirao Flemingov roman. Bio je to i prvi Bond u kojem se vidi superzločinac Blofeld, a i prvi koji je režirao iskusni britanski redatelj Lewis Gilbert .

22 metka, HTV 1 u 22:10 sati
Nakon dugačke i brutalne, ali vrlo uspješne karijere u mafiji grada Marseillea, Charly Mattei (Jean Reno) okrenuo se poštenom životu. Posljednje tri godine, Charly živi povučenim, mirnim obiteljskim životom sa svojom ženom i dvoje djece. Međutim, jednog hladnog zimskog jutra iz zasjede ga dočeka nekoliko zločinaca i pokušaju ga ubiti. Charly je ostavljen na doku, sa 22 metka u svom tijelu. Na neki nevjerojatan način, on ipak preživi i započne svoju osvetničku i krvavu potragu za Tonyjem Zacchijom, jedinim čovjekom koji bi ga se usudio ubiti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala