Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dramatičan novi trailer za Joker
U listopadu nam u kina stiže novi film iz DC svijeta u kojem ćemo saznati više o Arhturu Flecku i kako je postao Joker

Dramatičan novi trailer za "Joker"

Foto: YouTube

Warner Bros. je objavio novi trailer za svoj novi film Joker koji je jučer bio predstavljen na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

Film iz DC svijeta prati Arthura, kojeg u ovoj verziji glumi Joaquin Phoenix, koji se nastoji probiti kao komičar u Gothamu 1981. godine dok se istovremeno brine za svoju majku (Frances Conroy) u trošnom stanu. Arthur je depresivan i frustriran zbog raznih razočarenja u privatnom i poslovnom životu pa samo što nije puknuo i postao zlikovac Joker kojeg svi danas znamo.

Trailer počinje relativno blago s Arthurom u autobusu nakon čega možemo vidjeti da razgovor sa stručnom osobom ne vodi ničemu jer ga ona zapravo ne doživljava, što je samo još jedno od životnih razočarenja. Nakon još jednog privatno-poslovnog posramljivanja ukazat će nam se Joker u svom punom sjaju. Video su neki proglasili potresnim i na YouTubeu se mogu naći razne reakcije na uznemirujuć trailer.

Iz Warner Bros.-a o filmu su rekli da je on više od same karakterizacije lika, već je kritika i opomena društvu koje jednog čovjeka nije uzelo u obzir.

Prvi trailer za film dobili smo još u travnju nakon čega je redatelj Todd Phillips (Mamurluk) na svom Instagramu malo-pomalo najavljivao film uz isječke dramatičnih scena. Ovaj Joker fokusirat će se isključivo na Arthura Flecka i njegovu priču o podrijetlu kako bismo bolje shvatili njegov lik što je nedostajalo u nekim filmovima o Batmanu.

Scenarij potpisuju Phillips i Scott Silver, a u ostalim ulogama su Robert De Niro, Zazie Beetz i Marc Maron. Neki već nagađaju da bi Joaquin Phoenix za ovu ulogu mogao osvojiti Oskara, ili da će barem biti sigurno nominiran za glavnu mušku ulogu.

Joker u naša kina dolazi 3. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    mario mario @ 30.8.2019. 11:59

    Kao Taxi Driver King of Comedy.Meni je full napet film ali naletio sam negdje online na komentare kritičari koji su čitali scenarij i naravno ne smiju ništa reći konkretno ali kažu da je film jedan od onih koji se vole ili mrze... nema između.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala