Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scorseseov The Irishman neće biti prikazan u kinima
Netflix nije postigao dogovor s velikim kinima pa će se novi film Martina Scorsesea naći na streaming servisu i u manjim kinima u SAD-u

Scorseseov "The Irishman" neće biti prikazan u kinima

Foto: YouTube

Čak ni jedan Martin Scorsese i njegov novi film nisu uspjeli srušiti zid između Netflixa i velikih kino distributera.

Streaming servis se odrekao puštanja u distribuciju filma The Irishman kako bi njihovi pretplatnici što prije imali dostupan taj film, što ne paše ulagačima. Mislilo se da bi se Netflixu mogla svidjeti mogućnost da film uđe u konkurenciju za Oskare te da će zbog toga pristati na kino distribuciju, no ipak nisu mogli postići dogovor s velikim lancima kao što su AMC i Cineplex.

The Irishman će se ipak naći u nekoliko manjih kina i to 1. studenog, a 26 dana kasnije iliti 27. studenog bit će dostupan na Netflixu slično kao što je to bio slučaj s filmom Roma Alfonsa Cuaróna prošle godine. Netflix je tada priznao da je kino iskustvo nešto posebno, ali svejedno inzistiraju da se njihov film nađe nakon dva ili tri tjedna na streamingu što nikako ne odgovara većim kinima i onima koji biraju filmove za kandidaturu za zlatne kipiće koji inzistiraju da postoji barem 90 dana između datuma kad film ima premijeru u kinima i kad je pušten na streamingu.

U Netflixu su imali volju za razmakom od mjesec dana između puštanja na njihovom servisu te su u jednom trenutku članovi Akademije bili voljni pristati na 30 dana, ali do današnjeg dana se to ipak nije dogodilo. S obzirom na to da nam uskoro stižu i drugi streaming servisi samo je pitanje dana kad će članovi Akademiji pristati na manji razmak.

The Irishman je snimljen prema knjizi iz 2004. godine I Heard You Paint Houses Charlesa Brandta i donosi priču o mafijašu na samrti koji tvrdi da je imao ulogu u nestanku Jimmyja Hoffe. U glavnim ulogama su Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci i Harvey Keitel. Produkcija filma navodno je koštala oko 200 milijuna dolara.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala