Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Apu ostaje u Simpsonima
Nakon mnogobrojnih kontroverzi vezano uz rasne stereotipe što se tiče lika Apua, tvorci serije odlučili su ga ipak ostaviti

Apu ostaje u "Simpsonima"

Obožavatelji serije Simpsoni i posebno njihovog lika Apua Nahasapeemapetilona mogu odahnuti: Apu ostaje u seriji!

Nakon što je Disney otkupio 20th Century Fox preuzeli su prava na svu njihovu imovinu, među kojom je i serija Simpsoni. Tvorac serije Matt Groening ovog se vikenda prvi puta pojavio na Disneyjevom panelu na D23 Expo u Anaheimu, gdje je odgovarao na pitanja obožavatelja.

Jedno od pitanja bilo je vezano i uz lik Apua, za koji se već neko vrijeme nagađa kako će biti ispisan iz serije. No, Groening je uvjerio fanove kako glasine nisu točne i kako će Apu ostati. Na pitanje hoće li se Apu pojaviti u nadolazećim epizodama serije Groenig je rekao: "Da. Volimo Apua. Ponosni smo na Apua."

Cijeli problem koji je nastao s Apuom nakon 29 sezona serije, vezan je uz poticanje rasnih stereotipa, a ne pomaže ni činjenica da Indijcu glas daje bijelac, Hank Azaria.

Showrunner Castelvanie Adi Shankar najviše je potaknuo glasine o Apuovom micanju iz serije, te je više puta o tome govorio. Međutim, iako producent Simpsona Al Jean nikada nije direktno odgovorio na te glasine, jednostavno je izjavio: "Adi Shankar nije producent Simpsona. Želimo mu sve najbolje, ali on ne priča u naše ime."

Apua i ostale omiljene likove iz Simpsona i njihovih svih 30 sezona moći ćemo gledati nakon 12. studenog, kada serija postane u potpunosti dostupna na Disney+ streaming platformi, a premijera 31. sezone očekuje se krajem rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala