Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predsjednik Marvela o Spider-Manu: Nikad nije ni trebalo trajati zauvijek
Kevin Feige je sretan što su mogli uvrstiti Spider-Mana u MCU, a Tom Holland vjeruje da će Sonyjevi filmovi biti odlični

Predsjednik Marvela o Spider-Manu: "Nikad nije ni trebalo trajati zauvijek"

Foto: YouTube

Predsjednik Marvel studija Kevin Feige, koji je na toj poziciji od 2007. godine, službeno se oglasio povodom javnih komentara o prekidu suradnje Disneya i Sonyja zbog diskutabilnog financiranja projekata o Spider-Manu.

"Oko Spider-Mana osjećam samo zahvalnost i sreću. Uspjeli smo snimiti čak pet filmova u MCU-u sa Spider-Manom: dva samostalna filma i tri s Osvetnicima. Za mene je to san za koji nikad nisam mislio da će se ostvariti. No, to nikad niti nije trebalo potrajati, znali smo da postoji određeno vrijeme koje treba iskoristiti i sretan sam što smo ispričali priču koju smo planirali tako da ću uvijek biti zahvalan na tome", komentirao je Feige za Entertainment Weekly nakon Disneyevog događaja D23.

Podsjetimo, prošli tjedan su strani mediji počeli pisati o tome da Disney želi puno veći udio u zaradi filmova sa Spider-Manom (50:50 sa Sonyjem) jer su zadnji filmovi s njima ostvarili ogroman uspjeh: Osvetnici: Završnica je postao film s najvećom zaradom svih vremena dok je samostalan film Spider-Man: Daleko od kuće postao film s najvećom zaradom za studio Sony, te je prešišao dosadašnjeg njihovog rekordera, film o Jamesu Bondu Skyfall. Nesporazumi i pregovori su se održavali već mjesecima i u Disneyu i u Sonyju, no dogovor nije postignut te ja partnerstvo Marvel/Sony završilo. Navodno je za Sony ovih 50:50 bilo previše jer Disney već ima prava na apsolutno svu robu i predmete koje imaju veze sa Spider-Manom pa ovo nisu mogli progutati.

Sony planira nastaviti s filmovima o Spider-Manu samo je trenutno upitno hoće li ih nastaviti režirati Jon Watts koji je zaslužan za prijašnja dva samostalna filma. U intervjuu za Entertainment Weekly progovorio je i Tom Holland (Spider-Man) koji je pozitivan oko snimanja nastavaka bez Disneya: "Snimili smo pet odličnih filmova. To je bilo pet odličnih godina. Zabavio sam se kao nikad. Tko zna što nam budućnost donosi? Ono što znam jest da ću nastaviti glumiti Spider-Mana i nastavit ću se zabavljati. Bit će zabavno kako god okreneš. Budućnost Spider-Mana bit će nešto drugačija, ali svejedno će biti fantastična. Naći ćemo načine da bude još više cool."

Portal Rolling Stone je upitao Hollanodve kolege iz Osvetnika što oni misle o razvoju situacije pa je tako Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) rekla da situacija potresna i razočaravajuća jer je Holland sa svojim humorom i energijom odličan dio ekipe. Paul Bettany (Vision) je otkrio da će mu osim lika Spider-Mana jako nedostajati Holland na događajima poput D23 i Comic-Con; Sebastian Stan (Winter Soldier) i Anthony Mackie (Falcon) su ga nahvalili i dodali da još nisu odustali od nade da će se suradnja Marvel/Sony ipak nastaviti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala