Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Breaking Bad stiže na Netflix 11.10., objavljen i trailer!
Fanovi su mislili da je slučajno otkrivena objava s naslovom, radnjom i datumom lažna, a onda se javio Netflix s trailerom

Film "Breaking Bad" stiže na Netflix 11.10., objavljen i trailer!

Foto: YouTube

Film Breaking Bad će doći na Netflix puno prije nego što se to itko nadao!

Netko je u Netflixu slučajno napravio propust. Naime, korisnik Reddita je javio kako je na Netflixu bio kratko vidljiv naslov filma El Camino: A Breaking Bad Movie uz kratki opis: Nakon dramatičnog bijega iz zatočeništva Jesse se mora pomiriti sa svojom prošlošću kako bi si mogao stvoriti ikakvu budućnost. New York Times se raspisao da bi se film na Netflixu trebao naći 11. listopada te da je potvrđeno da će u njemu glumiti Aaron Paul.

Nakon svega se oglasio Netflix i to objavom prvog teaser trailera s potvrdom datuma čime je dokazao da ništa od toga nije bilo slučajno!

U traileru tako možemo vidjeti da se u radnju vraća Skinny Peter (Charles Baker) kojeg ispituju zna li gdje se nalazi Jesse Pinkman (Paul). No, Skinny Pete ne želi cinkati svog prijatelja jer zna što je sve prošao i ne želi da opet završi u kavezu. Kratki trailer od minute je objavljen na službenom Twitteru Netflixa, a nakon toga je stigao na YouTube.

Režiju i scenarij filma potpisuje Vince Gilligan koji je i stvorio sad već kultnu seriju Breaking Bad koja je na AMC mreži išla od 2008. do 2013. godine. Serija je stekla mnogo obožavatelja te je po mnogima najbolja serija ikada. Film će svoju premijeru imati na Netflixu nakon čega će biti prikazan na AMC-u.

Još uvijek se ne zna pojavljuje li se u filmu Bryan Cranston koji je u seriji igrao legendarnog Waltera Whitea. Cranston je već nekoliko puta potvrdio da se sigurno sprema film, ali nikad se nije izjasnio hoće li on biti u njemu.

Dok čekamo prvi pravi trailer pogledajte prvi teaser za El Camino: A Breaking Bad Movie!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala