Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Theron, Kidman i Robbie u traileru za Bombshell, film o Fox News skandalu
Istinita priča o zlostavljanju uključuje velika glumačka imena i mogao bi biti opaki kandidat za Oskare

Theron, Kidman i Robbie u traileru za "Bombshell", film o Fox News skandalu

Foto: YouTube

Konačno je stigao prvi službeni teaser trailer za biografsku dramu Bombshell koji je u vrlo kratkom roku pogledalo više od milijun ljudi, a ta brojka i dalje raste.

Bombshell govori o jednom od najmoćnijih i najkontroverznijih medijskih carstva svih vremena, Fox Newsu. Režiju potpisuje dobitnik Emmyja Jay Roach, scenarij dobitnik Oskara Charles Randolph dok su u glavnim ulogama također velika glumačka imena koja su ili dobila zlatni kipić ili su za njega bila nominirana: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow i Allison Janney.

Ovo je priča o skandalu koji je potresao Ameriku. Film govori o zaposlenicama Fox Newsa i njihovom odnosu s televizijskim producentom Rogerom Ailesom (John Lithgow). Osim što je bio moćan u medijima bio je i medijski savjetnik za političare pa je tako radio za Richarda Nixona, Ronalda Reagana i Georgea H. W. Busha te je vodio prvu kampanju Rudyja Giulianija za gradonačelnika. 2016. godine je postao savjetnik Donaldu Trumpu u njegovoj predsjedničkoj kampanji. Te iste godine u srpnju je bivša voditeljica Fox Newsa Gretchen Carlson podnijela tužbu za seksualno zlostavljanje protiv Ailesa koji je zanijekao optužbe (u filmu ju je odigrala Nicole Kidman). Nakon toga se javilo još žena s optužbama, neke javno, a neke anonimno, pa su braća Murdoch zaključili da Ailes treba otići iz Foxa. Nakon toga se Megyn Kelly (u filmu je glumi Charlize Theron koja je neprepoznatljiva) javila da je Ailes od nje htio seksualne usluge na početku njezine karijere što je dovelo do ultimatuma obitelji Murdoch prema Ailesu tako da je 21. srpnja 2016. sam dao otkaz (i dobio otpremnicu od 40 milijuna dolara).

Ako vas zanima tematika, prije nego što film dođe u kina možete pogledati nekoliko naslova. Na primjer, nedavno je premijeru imala Showtimeova limitirana serija koja govori o istoj tematici, ali nije postigla željeni uspjeh i interes javnosti. Riječ je o seriji The Loudest Voice, nazvanoj prema istoimenoj knjizi Gabriela Shermana iz 2014. godine koji je prvi iznio optužbe na Ailesov račun: da je još u 1980-ima jednoj televizijskoj producentici ponudio povišicu u zamjenu da spava s njim. Fox News je tada negirao te optužbe. U seriji glavne uloge nose Russell Crowe, Naomi Watts i Sienna Miller, a možete je gledati na HBO kanalu pod nazivom Najjači glas utorkom od 20 sati. Prošle je godine bio objavljen i dokumentarni film Divide And Conquer: The Story of Roger Ailes koji je govorio o podrijetlu Rogera Ailesa, njegovom usponu i padu.

Bombshell u kina stiže 20. prosinca ove godine i time taman ulazi u potencijalnu utrku za Oskare. U naša kina stiže početkom 2020. godine u distribuciji Blitz filma.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 3
    key key @ 25.8.2019. 15:35

    Serija je za ovaj film televizija u boji. Od castinga nadalje. Ova Kidman kao da ima plasticnu masku na licu, upala je ziher po zescoj spagi jer nimalo ne slici voditeljici koju igra, a o liku Ailesa da ni ne govorim.

    Deep state je pojacala sezonu love na Trumpa, sredstva ocito ne biraju ili im se jako zuri jer je kampanja za njegov drugi mandat vec pocela inace ne bi ovako lose radili. Nije mi jasno da nakon onako blistave serije uopce netko moze doci na ideju da ponovno isprica vec briljantno ispricanu pricu.

    Trailer za Midwav (2019) izgleda dobro,  a nigdje ni slova o filmu.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala