Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss se vraćaju u Matrix
Warner Bros. je najavio "Matrix 4", uz povratak glavnih glumaca i redateljice Lane Wachowski

Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss se vraćaju u Matrix

Ovog tjedna je obožavatelje filmske umjetnosti dočekalo iznenađenje: nakon mnogobrojnih priča tijekom proteklih godina o potencijalnim rebootovima, prequelima i drugim spin-offovima u Matrix franšizi, napokon je stigla odluka - stiže novi nastavak!

Najbolji dio te vijesti jest da se Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss vraćaju u svoje uloge, dok će se Lana Wachowski vratiti u redateljsku fotelju te će raditi na scenariju.

Što nas točno očekuje u novom filmu trenutno nije poznato, ali očekujemo nastavak priče o Neu, Trinity i ostatku ekipe. Hoće li se Laurence Fishburne vratiti kao Morpheus za sada također nije otkriveno.

Wachowski već neko vrijeme radi na scenariju, a na tome joj pomažu Aleksandar Hemon i pisac romana Cloud Atlas David Mitchell.

"Iznimno smo uzbuđeni što ćemo se vratiti u Matrix s Lanom.", objavili su iz Warner Bros.-a "Lana je pravi vizionar - jedinstvena i originalno kreativna filmašica - i uzbuđeni smo što će napraviti scenarij, režirati i producirati ovo novo poglavlje u Matrix svijetu.", dodao je Warner Bros.-ov predsjednik Toby Emmerich.

Wachowski je slavno napisala i režirala prva tri filma uz pomoć sestre Lily, za koju još nije sigurno hoće li se vratiti. "Mnogo ideja koje smo Lilly i ja istraživale prija 20 godina o našoj stvarnosti sada su još važnije.", rekla je Wachowski i dodala kako je sretna što će se vratiti tim likovima i ponovno raditi s istom kreativnom ekipom.

Datum izlaska novog filma još nije određen, ali navodno bi sa snimanjem trebali krenuti već sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala