Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Anomalija na kanalu DIVA
Od ove nedjelje istražite misterij nestanka putničkog zrakoplova koji je nestao iznad Atlantskog oceana

Serija "Anomalija" na kanalu DIVA

Ovog ljeta na kanalu DIVA istražuje se Anomalija, serija od šest epizoda koja prati misterij leta 716, putničkog zrakoplova koji je nestao iznad Atlantskog oceana. Ova drama s elementima zapleta emitirat će se tijekom tri tjedna na kanalu DIVA nedjeljom u 20h, od 25. kolovoza, s po dvije epizode.

Izvrsna istražiteljica Kendra Malley (koju tumači dobitnica Emmy nagrade Archie Panjabi) prima poziv od svog mentora, Howarda Lawsona (dobitnik nagrade Oscar Christopher Plummer), da vodi istragu oko nestanka leta 716. Još uvijek očajna zbog smrti supruga i u pokušaju da bude dobar roditelj svom problematičnom pastorku, Kendra nije sigurna da je dorasla zadatku. 

Pod budnim okom javnosti, Kendra i njena ekipa vode bitku s vremenom ne bi li pronašli nestali zrakoplov i spasili potencijalno preživjele. Svako novo otkriće samo produbljuje misteriju oko nesreće, otkrivajući bezbroj osumnjičenih i motiva: samoubojstvo pilota, terorizam, greška sustava, politički motivirano ubojstvo. Boreći se s teorijama zavjere koje koče istragu, Kendra mora naći istinu o tome što se dogodilo na letu 716… i da spriječi da se takvo nešto ponovi.

Kendra Malley je na životnoj prekretnici. Kao talentirana istražiteljica ona primjenjuje svoje suptilne instinkte i intelekt da bi analizirala najveće nesreće, pokušavajući razumjeti što je pošlo po zlu. Ona voli svoj posao, ali to za Kendru nije samo rješavanje zagonetke, to je otkrivanje istine za ljude koji su doživjeli tragediju.

Zvjezdana glumačka podjela obuhvaća i sljedeća imena: Kris Holden-Ried (Vikings), Claire Forlani (Hawaii Five-O), Rebecca Liddiard (Frankie Drake Mysteries), Shazad Latif (Star Trek: Discovery), Tamara Duarte (Longmire), Peter Mensah (Agents of S.H.I.E.L.D.), Kristian Bruun (Orphan Black), Allan Hawco (Caught), Dougray Scott (Snatch), Sasha Roiz (Grimm), Mark Rendall (30 Days of Night), Dmitry Chepovetsky (Mission: Impossible – Ghost Protocol) i Paris Jefferson (Sunset Contract).

Premijerno 25. kolovoza na kanalu DIVA istražujte uzbudljivu Anomaliju svakog tjedna uz po dvije epizode u 20h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala