Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 18.8.
Nedjeljna večer ponovno donosi hit filmove u udarnom terminu od 20 sati

TV Preporuke dana – Nedjelja 18.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18.8.

SERIJE / EMISIJE

Vikinzi, HTV 3 u 21:55 sati
U velikoj dvorani u Kattegatu gori badnjak za svetkovinu Jola. Dok Floki i dalje nije poželjan u društvu, drugi su posjetitelji dobrodošli, a među njima su norveški kralj i Bjorn, koji dovodi jedno već poznato lice. Kralj Aelle dolazi u božićni posjet Wessexu i nije zadovoljan razvojem obiteljskih odnosa. U Parizu, Rollonova budućnost visi o niti - može li ikako nagovoriti svoju suprugu da se predomisli prije nego što papinska delegacija dođe potvrditi rastavu braka?

Igre moći, HTV 2 u 22:40 sati
Nakon što je ubijen utjecajni rabin koji je organizirao simboličnu nogometnu utakmicu između Irana i Izraela, plan za mirovni sporazum koji su osmislili Elizabeth i Jay doveden je u opasnost. Elizabeth se počela spominjati kao kandidatkinja za Nobelovu nagradu za mir. Jayev brak pati jer se potpuno posvetio mirovnom sporazumu između Irana i Izraela. Daisy se zbližila s kolegom Kevinom Parkom (Justin Baldoni).

FILMOVI

Kobno prestrojavanje, Doma TV u 19:55 sati
Žureći se automobilom na sud, gdje ga očekuje multimilijunska parnica, uspješni odvjetnik Gavin Banek (Ben Affleck) sudari se s alkoholičarom i agentom osiguranja Doyleom Gipsonom (Samuel L. Jackson), koji također žuri na sud, kako bi sudjelovao u saslušanju kome će pripasti skrbništvo nad njegovom djecom. Nakon prepirke, Banek odjuri na sud, a Gipson zakasni na svoje saslušanje, zbog čega je potpuno shrvan. Međutim, uskoro doznaje kako mu je Banek slučajno ostavio iznimno važne dokumente bez kojih ne može zaključiti svoj slučaj. Odvjetnikova potraga za dokumentima pokrenut će čitav niz susreta njih dvojice, u kojima će se i jedan i drugi pretrgnuti od nastojanja da si međusobno zagorčaju život.

Bijeg iz Alcatraza, HTV 2 u 20:05 sati
Frank Morris (Clint Eastwood) bivši je pljačkaš banaka te dosada uspješan bjegunac iz nekoliko američkih zatvora. No to bi se trebalo promijeniti njegovim dolaskom u Alcatraz, najstroži i najbolje čuvani zatvor na svijetu. Ali Frank ne odustaje te okuplja skupinu zatvorskih kolega uz koje pažljivo planira bijeg iz zatvora iz kojeg navodno nitko nije uspio pobjeći.

Carstvo vatre, RTL 2 u 20:15 sati
Za vrijeme građevinskih radova koje je vodila njegova majka, dječak Quinn Abercromby (Christian Bale) svjedoči buđenju zmaja koji je godinama mirovao u svom podzemlju. Danas, dvadeset godina kasnije, Quinn je vođa vatrogasne jedince koja gasi požare i odgovorna je za destrukciju zmajeva. Situacija je alarmantna jer je ljudska vrsta pod naletima zmajeva postala ugrožena. Jedina nada čovječanstvu i općenito civilizaciji su Denton "koljač zmaja” Van Zan (Matthew McConaughey), poznat kao jedini čovjek koji je uspio ubiti zmaja, i Alex (Izabella Scorupco) znanstvenica i pilot, dio Van Zanove vojske, koja ima tajno oružje za borbu protiv zmajeva.

Godišnji odmor snova: Nova generacija, Nova TV u 20:55 sati
Nadajući se kako će zbližiti svoju obitelj i ponovno proživjeti svoj odmor iz djetinjstva, sada sa svojom djecom, odrasli Rusty Griswold vodi suprugu i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi, Walley World! Suvišno je reći da se stvari neće odvijati kako su planirali…

Proročanstva, RTL 2 u 22:05 sati
Kapsula, koji sadrži predviđanja učenika, za vrijeme otvaranja nove škole 1958. zakopana je na školskom posjedu. Umjesto crteža, jedna djevojčica predala je naizgled slučajno napisan niz brojeva. Na 50. godišnjicu otvaranja škole kapsula je iskopana kako bi nova generacija učenika mogla proučiti crteže. Mladi Caleb Koestler (Chandler Canterbury) zaintrigiran je pronađenim nizom brojeve te ih odnese svom ocu, profesoru Johu (Nicolas Cage). Proučavajući brojeve John zaključi da je dokument zapravo kodirana poruka koja sadrži točne datume, brojeve poginulih i koordinate svih velikih nesreća posljednjih pedeset godina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala