Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney ima još jedan novi rekord
"Priča o igračkama 4" zaradila je milijardu dolara pa Disney sad ima pet filmova u jednoj godini koji su prešli milijardu

Disney ima još jedan novi rekord

Foto: YouTube

Ovo je bilo očekivano, a sad je postalo službeno: Priča o igračkama 4 jučer je prešla milijardu dolara na kino blagajnama i postigla novi rekord za Disney.

Animirani nastavak omiljenog serijala zaradio je zasad malo preko milijarde što znači da je Pixarov četvrti film ove godine koji je prešao zaradu od milijarde dolara i peti Disneyev film, s tim da nas do kraja godine čeka još Disneyevih gotovo sigurnih hitova koji su kandidati za prijeći milijardu dolara.

Disney je sada postao prvi studio kojem je čak pet filmova prešlo zaradu od milijarde u jednoj godini, a u pitanju je niti punih osam kalendarskih mjeseci. Milijardu su prešli Osvetnici: Završnica, Kapetanica Marvel, Aladdin, Kralj lavova i sad Priča o igračkama 4. Disney je prešišao sam sebe, odnosno svoj rekord iz 2016. godine kad su imali četiri filma koja su prešla milijardu.

Ne zaboravimo da nas do kraja godine čeka još filmova koji će gotovo sigurno prijeći milijardu. Riječ je o Snježnom kraljevstvu 2, nastavku velikog hita Snježno kraljevstvo iz 2013. koje je tada zaradilo 1,2 milijarde dolara i Star Wars: The Rise of Skywalker na samom kraju godine. U listopadu stiže i Zlurada: Gospodarica Zla, nastavak Gospodarice zla iz 2014. koja je tada zaradila oko 750 milijuna dolara.

Priča o igračkama 4 u kinima je od 21. lipnja, a nakon skoro dva mjeseca broji zaradu od 421 milijun dolara u Sjevernoj Americi i još skoro 580 milijuna u ostatku svijeta. Četvrti film režirao je Josh Cooley i u njemu ponovno gledamo Woodyja (Tom Hanks) i Buzza Lightyeara (Tim Allen) koji ovaj put moraju pokazati novoj igrački (Tony Hale) što stvarno znači biti igračka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala