Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflixova serija The Crown se vraća u studenom
Treća sezona hvaljene serije u glavnoj ulozi ima Oliviju Colman umjesto Claire Foy, a Netflix je objavio kratki teaser

Netflixova serija "The Crown" se vraća u studenom

Foto: YouTube

Povijesna dramska serija The Crown vraća se na male ekrane sredinom studenog, objavio je Netflix.

Nova sezona popularne drame ovaj put će u glavnoj ulozi imati Oskarovku Oliviju Colman kao kraljicu Elizabetu II, koja će tu ulogu preuzeti od Claire Foy koja ju je uspješno glumila u prve dvije sezone. Princa Filipa će u trećoj sezoni glumiti Tobias Menzies (umjesto Matta Smitha), a Elizabetinu sestru, princezu Margaret, glumit će Helena Bonham Carter (umjesto Vanesse Kirby).

Treća sezona stiže skoro dvije godine nakon premijere druge sezone, a pokrit će razdoblje od 1964. do 1977. godine sve do vrhunca izbora na kojima će premijerka postati Margaret Thatcher 1979. godine (kasnije poznata kao Željezna lady).

U ostalim ulogama u trećoj i četvrtoj sezoni bit će Ben Daniels kao Tony Armstrong-Jones, Josh O’Connor kao princ Charles, Erin Doherty kao princeza Anne, Marion Bailey kao Kraljica Majka i Jason Watkins kao premijer Harold Wilson. Nova glumačka postava zamijenit će sve glumce koji su se našli u navedenim ulogama u prošle dvije sezone.

Olivia Colman, koja će se sad naći u ulozi kraljice Elizabete II, osvojila je Oskara početkom godine za ulogu kraljice Anne, jedne od Elizabetinih prethodnica, u biografskoj drami Miljenica.

Treća sezona serije The Crown imat će 10 epizoda kao što je to bio slučaj s prethodne dvije sezone, a na Netflixu će se naći 17. studenog ove godine. U planu je i četvrta sezona za koju iz Netflixa još nisu htjeli otkriti kad je možemo očekivati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala