Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hit serija Total Bellas obnovljena za 5. sezonu na kanalu E!
Najpoznatije blizanke u hrvačkom svijetu, Brie i Nikki Bella, vraćaju se na male ekrane

Hit serija "Total Bellas" obnovljena za 5. sezonu na kanalu E!

Hit seriji Total Bellas, koja prati živote poznatih hrvačkih zvijezda, WWE® blizanki, dobila je petu sezonu na kanalu E!

U četvrtoj sezoni Total Bellas vidjeli smo kako Nikki, svježe singl, istražuje novu fazu u svom životu, kako sestre razvijaju svoje brendove, zatim kako Brie i njezin suprug, WWE superstar Daniel Bryan žongliraju poslovnim i roditeljskim obvezama. Vidjeli smo i kako je povratak slavnih blizanki u ring doveo do Evolution®, jedinstvenog all women događaja koji su gledatelji mogli pratiti pomoću WWE pay-per-view opcije.

Nova, peta sezona Total Bellas stiže na E! početkom 2020. godine i sastojat će se od 10 jednosatnih epizoda.

Ovo je stvarno uzbudljiv trenutak u našim životima, i radujemo se povesti Bella Army na ovo putovanje, gdje nastavljamo vrijedno raditi i inspirirati ih da žive svoje snove, izjavila je Brie Bella. Ne možemo dočekati da s fanovima podijelimo svoje pobjede i izazove u novoj sezoni, i nadamo se da će se zabaviti koliko smo se i mi zabavljale dok smo to sve radile, dodala je Nikki Bella.

Četvrta sezona Total Bellas imala je svakog tjedna u prosjeku 3.000.000 engagement-a na društvenim platformama (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube). Total Bellas trenutno ima 1.300.000 sljedbenika na društvenim mrežama, što je u odnosu na treću sezonu više za 18%. Nikki i Brie Bella na mrežama kao što su Facebook, Instagram, Twitter and YouTube imaju zajedno više od 34.000.000 sljedbenika.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala