Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigla prva najava 2. sezone serije Mindhunter
Kratki teaser na trenutke nam otkriva Charlesa Mansona i Davida Berkowitza (Samovog sina)

Stigla prva najava 2. sezone serije "Mindhunter"

Stigao je prvi teaser trailer za drugu sezonu Netflixove serije Mindhunter i u nekoliko kadrova otkriva ubojstva i misterij koji smo navikli dobivati od ove drame o serijskim ubojicama.

U traileru agenti FBI-ja, Holden Ford (Jonathan Groff) i Bill Tench (Holt McCallany), posjećuju poznato lice: fanovima omiljenog ubojicu Eda Kempera (Cameron Britton). Dvojac, koji je očito ponovno zajedno nakon što je budućnost Odjela za bihevioralnu znanost ostala visjeti u zraku na kraju prve sezone, došli su u posjet Edu kako bi se konzultirali o novom, nepoznatom serijskom ubojici.

"Ima jako razvijen imaginarni život, fantazira o tome što je napravio i što planira napraviti.", govori im Kemper i dodaje: "Njegovi snovi ga obuzimaju. Uskoro se stvarni svijet neće moći s time usporediti."

Teaser nam također otkriva nepoznatu ženu koja polako hoda kroz kuću i otkriva nešto zastrašujuće u kupaonici, iako nije jasno što ili koga vidi.

U teaseru također imamo prilike na kratko vidjeti još nekoliko poznatih ubojica: Charlesa Mansona, Samovog sina (Davida Berkowitza) i maskiranog BTK davitelja.

Druga sezona trebala bi se baviti ubojstvima djece u Atlanti, seriji od 28 ubojstava, većinom djece i tinejdžera, svi Afro-Amerikanci, koja su se odvijala u Atlanti od 1979. do 1981. godine, a na Netflixu će biti dostupna od 16. kolovoza, a teaser je dostupan i na službenoj interaktivnoj stranici, zajedno sa svim drugim sitnicama vezanim uz seriju.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala